Alahai blogger : Jadi blogger kritis dan kreatif!

Assalamualaikum WBT dan Salam 1 Malaysia!

Pergh dah lama tak tulis pasal blogger, kali ni aku nak sentuh pasal kreatif dalam menulis blog.

Umum kita ketahui, penulisan blog ni amat amat luas. Pelbagai jenis blog dah wujud di dunia blog Malaysia dan blog yang paling popular sekali berkaitan peribadi dan hidup. Biasalah, bila kita tulis pasal peribadi dan kisah hidup bukannya semua orang suka akan kandungan blog tersebut. Melainkanlah anda seorang artis, orang yang terkenal yang sering diburu orang. Tak pun, hidup seharian anda amat amat menarik sehingga anda rasa berbaloi nak tulis pasal hidup. Ok stop. Continue reading “Alahai blogger : Jadi blogger kritis dan kreatif!”