Thursday, June 05, 2008

Nak jadi orang PANDAI @ BODOH??

Orang bodoh = pakai credit card sampai maximum, lepas tu takleh bayar
(berlagak macam org banyak duit!)

Orang pandai = pakai credit card tapi orang lain bayarkan (pakai kad klon la tu!)

Orang bodoh = ada motor tapi gi kerja nak naik LRT jugak (kes suka 'bergesel'la ni)

Orang pandai = takde motor, takde kereta, takdeLRT tapi ada otak
(kes suka numpang kereta or motor kawan tapi tak reti nak hulur duit minyak!)

Orang bodoh = company dah sediakan nescafe, milo, biskut bla bla bla tapi gi minum gak
katcafeteria kena bayar plak tu

Orang pandai = tak minum kat cafeteria tapi
company punya nescafe, milo, biskut
bla
bla
blaangkut bawak balik !!!!

Orang bodoh = beli suratkhabar sebab nak
tengok nombor ekor je pas tu buang

Orang pandai = orang yg tunggu org
bodoh buangpas tu dia kutip... dapat baca semua
sekali

Orang bodoh = kentut kuat kat office pastu
bangga ngan baunya

Orang pandai = kentut senyap sunyi (takde bunyi)
baunya... boleh buat unta sakit perut! tak
punkoma sekejap!
pas tu bermati-matian salahkanmember sebelah
guess sapa member sebelahtu?...
(sibodoh yg kentut kuat tula!)

Orang bodoh = ada masalah cerita kat
orangpandai

Orang pandai = dengar masalah orang bodoh
pastu cerita kat orang bodoh yang lain,
pastu membodohkan orang bodohtu...
jadinya orangbodoh yang pertama tu jadi bodohs
(plural)

0 comments:

Post a Comment