Nak jadi orang PANDAI @ BODOH??

Orang bodoh = pakai credit card sampai maximum, lepas tu takleh bayar
(berlagak macam org banyak duit!)

Orang pandai = pakai credit card tapi orang lain bayarkan (pakai kad klon la tu!)

Orang bodoh = ada motor tapi gi kerja nak naik LRT jugak (kes suka 'bergesel'la ni)

Orang pandai = takde motor, takde kereta, takdeLRT tapi ada otak
(kes suka numpang kereta or motor kawan tapi tak reti nak hulur duit minyak!)

Orang bodoh = company dah sediakan nescafe, milo, biskut bla bla bla tapi gi minum gak
katcafeteria kena bayar plak tu

Orang pandai = tak minum kat cafeteria tapi
company punya nescafe, milo, biskut
bla
bla
blaangkut bawak balik !!!!

Orang bodoh = beli suratkhabar sebab nak
tengok nombor ekor je pas tu buang

Orang pandai = orang yg tunggu org
bodoh buangpas tu dia kutip... dapat baca semua
sekali

Orang bodoh = kentut kuat kat office pastu
bangga ngan baunya

Orang pandai = kentut senyap sunyi (takde bunyi)
baunya... boleh buat unta sakit perut! tak
punkoma sekejap!
pas tu bermati-matian salahkanmember sebelah
guess sapa member sebelahtu?...
(sibodoh yg kentut kuat tula!)

Orang bodoh = ada masalah cerita kat
orangpandai

Orang pandai = dengar masalah orang bodoh
pastu cerita kat orang bodoh yang lain,
pastu membodohkan orang bodohtu...
jadinya orangbodoh yang pertama tu jadi bodohs
(plural)

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

No comments:

Post a Comment