Thursday, June 05, 2008

Nak jadi orang PANDAI @ BODOH??

Orang bodoh = pakai credit card sampai maximum, lepas tu takleh bayar
(berlagak macam org banyak duit!)

Orang pandai = pakai credit card tapi orang lain bayarkan (pakai kad klon la tu!)

Orang bodoh = ada motor tapi gi kerja nak naik LRT jugak (kes suka 'bergesel'la ni)

Orang pandai = takde motor, takde kereta, takdeLRT tapi ada otak
(kes suka numpang kereta or motor kawan tapi tak reti nak hulur duit minyak!)

Orang bodoh = company dah sediakan nescafe, milo, biskut bla bla bla tapi gi minum gak
katcafeteria kena bayar plak tu

Orang pandai = tak minum kat cafeteria tapi
company punya nescafe, milo, biskut
bla
bla
blaangkut bawak balik !!!!

Orang bodoh = beli suratkhabar sebab nak
tengok nombor ekor je pas tu buang

Orang pandai = orang yg tunggu org
bodoh buangpas tu dia kutip... dapat baca semua
sekali

Orang bodoh = kentut kuat kat office pastu
bangga ngan baunya

Orang pandai = kentut senyap sunyi (takde bunyi)
baunya... boleh buat unta sakit perut! tak
punkoma sekejap!
pas tu bermati-matian salahkanmember sebelah
guess sapa member sebelahtu?...
(sibodoh yg kentut kuat tula!)

Orang bodoh = ada masalah cerita kat
orangpandai

Orang pandai = dengar masalah orang bodoh
pastu cerita kat orang bodoh yang lain,
pastu membodohkan orang bodohtu...
jadinya orangbodoh yang pertama tu jadi bodohs
(plural)

0 Comentarios:

Post a Comment

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram