Budak Poly: Bengkel Minggu Ini.

Haloo.. Bengkel minggu ini berjalan seperti biasa tak seperti minggu lepas, banyak bende yang jadik.. So, minggu ini merupakan minggu kedua bagi bengkel/ makmal metrology.

Ada 8 pelajar didalam makmal ini yang dibahagikan kepada 2 group, iaitu group pertama: Ejoy, mirol, Mat and me.

Group kedua pulak terdiri daripada Yahudi (identiti tidak dapat dikenal pasti), shamsul (last week dia tak masuk dalam makmal metrology, dia sesat pegi bengkel froundry, ikot geng plastic), Hadi, dan Andy..

Kumpulan pertama, bersama En.Mazlan yang begitoo bagus.. Slow motion ja En. Mazlan, sporting gak orangya..

Mirol, Ejoy and me tengah conduct profile projector,
tah tepehape hape punya mesin.. (Luth tak conduct pon, just tengok ja, hihihi)
**Orang yang takde dlm gamba = Mat.


Khusyuk mendengar penerangan dari En.Mazlan,
cara-cara nak baca diameter besi pada pic. huhuhu..
Picture Taken by Mat.

Tudia depa, baguih dok ada.. tekun ja..

Ni Andy, semangat betoi dok baca nilai kat Dial Gauge tuh..
Dlm makmal kami, dia r yang paling rilex!

Cepatla dapatkan bacaan, pasnih nak kena buat report plak..

*Pictha credit to Ejoy.. Thankx ya*

Assignment kena buat:
Report Bar Sinus dan Pengukuran Benang Skru
1 Kumpulan ada 4 report.
Hantar pada: 4 Ogos 2008

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

No comments:

Post a Comment