Letih! Letih! Letih!



Semalam, member Luth, Arep ada mai rumah. Komputer (laptop) dia tah tetiba gelong tah napa. Dia datang dan tunjukkan laptop dia yang gelong tuh.. Luth tengok laptop dia memang dah tak dapat nak diperbaiki dan harapan untuk baik hanyalah dengan men"format" laptop tuh..

So dengan persetujuan Arep, Luth format la laptop dia nih.. Luth rasa suma orang dah tau, tambah tambah pengguna laptop presario jenama Compaq nih, kalau kita format,memang payah la nak dapat driver disebabkan company (compaq) memang tak provide cd driver, kita la yang kena cari sendiri.

Untuk pengtahuan member-member suma, Luth la orang pertama yang downrage laptop si Arep ni dari Vista ke Xp. Masa mula-mula Luth nak downrage laptop si Arep nih, memang betul betul liat nak difomat.. Payah.. Vista memang best, tapi sopwer tak support. Game pon kalau nak install kena game yang baru-baru. Kalau macam tuh jenuh sket la kan nak tunggu game baru ja.. hehhee.. Luth siap format laptop nih pukul 1 am 30/8..

Kat sini Luth ada nak share driver untuk laptop Compaq Presario V3615AU


Arini Luth buat banyak keje gile.. Tadi tengah ari Luth pegi Seberang Perai City, bawak my sis nak mintak keja kat KFC Jusco. Memang best, dapat makan free lagi.. kak Luth, Ifa dia ada orang dalam :D senang la nak dapat keje.. Luth ingat nak keje gak la nanti, start next week nak cari duit raya.. Nak shoping sket2 nanti..

Lepas pegi KFC Jusco Perda, Luth pegi belajar memandu kat Melati :D Adui.. 15hb nanti Luth ada test dengan JPJ.. Takutnya..

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

1 comment:

  1. Luthh... Thx sbb bg link tok download driver utk compaq presario v3615au neh... Serabot la gn vista.. Haha... Tp link yg luth bg neh filenye takde la... bley reupload balik tak.. Mengharap sgt2 nih... Tolong eh..

    ReplyDelete