Dah lama tak posting.. Bz sket..

Dalam dua - tiga hari ni Luth sibuk sikit..
nak habiskan masa bersama-sama cik Sephia, sebelum puasa...
nanti dah puasa tak dapat nak keluar dah jalan-jalan,
so Luth ngn dia kuar la ronda-ronda..
Cuti, Cuti, Cuti
takut betul la nak exam nanti, takut tak boleh nak buat pape..
maklum la, dok cuti selalu, time cuti bukannya wat revison pon, ronda jew..
Ada saja member mintak tolong formatkan laptop diorang..
jadi 1 kerja pulak, kena siapkan laptop diorang..

Dua ari lepas, Luth pegi ke Carefour, teman cik Sephia buat assignment dia..
Selalu pegi CC je, aritu Luth saja nak tukar angin,
buat assignment di Carefour, tempat di Carefour tak la crowded sangat,
boleh lah..Wireless free boleh didapati disana.. syok la jugak.
Enjoy je..

Semalam Luth pegi Village Mall Sungai Petani,
lapaq ar, nak makan something,
Last skali Luth ngn Cik Sephia singgah di The Chiken Rice Shop,
it's my 1st time there.. Memang tak tau nak oder apa.. tak berapa reti..

Sebelum nih, Luth ada tolong cik Sephia buat research tentang restoran-restoran di sekitar Sungai Petani, kami pegi ke TCRS tanya sikit serba serbi,
sal sejarah company la, ini lah itu lah..
On that day, supervisor dia (Miss Nurul Ain) ajak makan kat situ,
tapi kami tolak sebab dah lewat, nak balik Bukit Mertajam lagi,
bukannya dekat..

So, semalam kami pegi lah nak makan..
memang ramai (sori takde pic, tak sempat nak tangkap gambar)
crowed.. Maklumlah hari cuti, Merdeka mestilah ramai famly kuar jalan,
lepastu, kami meng-oder dua set roasted chicken rice, air marinda strawberi dan teh tarik,
10minit kemudian sampailah pesanan kami..
(sowi la tak amek gambar masa tuh, :P tak ingat apa dah, yang ingat nak makan je, sb lapaq sangat)

Hampeh jugak la TCRS ni, gah pada nama saja..
Luth saja ja nak try nak makan kat situ,
betul kata supervisor tuh, orang Melayu jarang nak makan kat situ,
maklumlah, sepinggan chicken rice RM6.90,kalau drumstik tambah lagi RM1,
diorang yang boleh stay disebabkan customer tetap dan kebanyakan
yang makan disitu banyak chineese, chineese kan suka nasik ayam..

Semalam, walletku menjadi kian lama kian nipis,
hahahaha, belayang Rm25.. dua pinggan chicken rice and water..
TCRS biasa-biasa ja, sedap lagi Nasi Ayam Periuk Besar (serius...)


Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

No comments:

Post a Comment