Tuesday, September 09, 2008

TAG: Koleksi TAG!

Ahlan wasahlan! I've be tagged by my friend, Miss Yantie and Cybernetics Mind. Now, we're in fasting month and i hope we can get more closer and be a good friend. Bulan puasa bulan baik, jangan la buat benda2 jahat dan dapat kurangkan pahala kita kan, kan..

Now, i want to tag my friend too. Here we go...

  1. Inchek Anap Ilmi (blog)
  2. Adik Farah Comey (blog)
  3. Abe Azlan Ahmad (blog)
  4. Enchek Khairul Shahrin (blog)
  5. Neo, orang tua (blog)
  6. Bro Aqram (blog)
  7. Syafiq si Ubi Kayu (blog)
  8. Untie Lin (blog)
6 Pelaburan anda..

Luth dah kena tagged oleh Samdaddycool di http://samdaddycool.blogspot.com/. Sekarang, Luth senaraikan 6 benda yang paling berharga bagi Luth.

1 - Motorku.. Modenas Kriss 100, PHC1172

Moto ni pemberian ayah saya pada tahun 2006. Dia kata, senang hidup kalau ada transport. So, ayah bagi sebuah moto untuk saya. Although my dream motorcycle is Yamaha 135LC, thankx god give me a good transport to go and back study. Saya rasa, tak kisahlah apa jenis motor yang saya dapat, yang paling penting, cara kita modified dan make-up moto tu bagi nampak smart. kan? kan?

2 - My PC, Pentium 4..

Luth dah guna PC nih lama dah.. banyak ar duit dah labur kat die.. huhu.. Sekarang umo dia dah 4 tahun, tua dah wooo.. hahaha.. Luth dok guna untuk download gila2 babi.. Line laju, syok...

3 - My Laptop,

Luth baru je beli dari member.. Murah jew.. tak la mahal sangat.. hihihi.. Baru nak merasa ada laptop, sebelom nih guna pc jew. Still RAM 256, tak dak duit nak upgrade. Syok digunakan untuk chating dan surf internet diluar rumah..

4 - My phone

Nokia 3650.. Old skul punya fon.. Dah dua tahun Luth guna fon nih.. Banyak kenangan dan duit banyak perabih kat fon nih.. Jarang buat problem, masih digunakan.. yuhuu... Beli pon dari member, dulu mahal Luth beli RM350.. Sekarang RM200 pun dah boleh dapat..

5 - My Camera.. BENQ

Camera nih Luth baru ja pakai tahun nih, beli masa bulan 1. Ok la cam nih,pakai cam murah-murah dah la.. cukup la 7MP, dah cukup cantik.. Dulu beli harga RM399..

6 - My helmet.. ARC FULL..

Baru je pakai 2 minggu, dah kena curik.. waaa... RM150 lesap..





6 comments:

  1. adoi...aku baru jek setelkan hutang tag...kne tag baru pulak~! adoyai~~!

    ReplyDelete
  2. hoit... ak baru ngan menda2 nie... ko tag ak.. pastu ak kena wat pa...??
    (hehe.. wat malu jew kan??)

    ReplyDelete
  3. ang amek gambar tuh, display di blog ang..
    pastuh, tulis la sikit apa yg ang nak, then ang tag la pulak mana2 member yg ang nak..

    buat macam aku buat tuh..aku dulu pon xtau gakz...

    ReplyDelete
  4. gracias. sejak berblog ni terase tambah muda pulak.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram