Tagged!



Kali nih Luth di tag oleh insan yang bernama Chengazrin .. Hehehe..

Soalannya ialah:
* Share 7 facts about yourself on your blog, some random, some weird.

Rules:
* Link to your tagger and post these rules on your blog.
* Tag 7 people at the end of your post by leaving their names as well as links to their blogs.
* Let them know they are tagged by leaving a comment on their blog

Urm~ jawapan Luth~

1. Gila2 online
Hidup seharian Luth memang kena ada internet. Kalau xdak internet memang tak sah. Tak boleh woo hidup tak dak internet. Memang boleh gila macam tu ja.. Dulu,sebelum pasang stramyx kat rumah, tiap-tiap hari Luth akan ke CC yang berdekatan. 5min pon cukup la online. asalkan online.. kikiki..

2.Suka sangat ronda-ronda
Kalau bab ronda, serahkan padaku! Korang ajak la Luth nak gi mana pun, insyallah Luth akan join sekali. Memang Luth jenis tak lekat kat rumah. ada je benda nak keluar. sekarang, Luth suka travel by bike. Lebih senang dan jimat. Tapi takut gak, tak berapa selamat kan.. Stakat nih, paling jauh Luth travel Perlis, naik motor cabukku. Nasib baik dapat GF yang sama minat. Dia pon suka ronda-ronda macam Luth.


3. Suka edit & amek gambar
Thats my hobby. Bila Luth amek je gambar, mesti lepas tuh Luth akan edit. Syok bila edit gambar. Rasa puas!

4. Tak suka sambal belacan, budu, cencalok dll
Kalau korang bagi kat Luth nasik berserta dengan sambal belacan, Luth tolak tepi. MAAF! Aku tak sanggup makan benda tuh!! Tah la, seumur hidop, Luth tak penah lagi makan sambal belacan dll. Tak suka la.. Macam mana nak makan, bila bau ja, dah tak lalu. Busuk la sambal belacan. Cencalok? wek!!

5. Tak suka pakai baju singkat-singkat
kan sekarang nih trend pakai baju pendek, baju kecik (baby t-shirt) dll, cun memang cun, tapi for me, menyampah bila tengok orang pakai baju kecik-kecik (esp laki).. hodoh gila. Kalau pompuan takpe la (tambah2 yg ada cutting sempoi.. hihihi).. Luth ada jugak baju gitu, tapi sekali pakai je, pastu tak pakai dah. Simpan terus..

6. Suka Kumpul henfon dan housing
Skarang nih, Luth dah ada 7 bijik telefon.. Semua boleh pakai lagi.. Ada sebijik fon sabun yang tak leh pakai. Bagi Luth, simpan benda-benda gini best. Korang rasa, henfon yang kita simpan tuh rosak tak kalau tak guna?

7. Suka Miawww...
Luth paling suka kucing. Comeyy... geram bila tengok kucing. Rasa macam nak picit-picit. 4 ur information, adik beradik Luth semua suka kucing. Tapi kami tak bela kucing kat dalam rumah. My mum tak bagi takut dia kencing/berak merata. Lagipun kalau bela kucing dalam rumah, rumah kita tak akan bersih. Nak semayang.. Bulu2 kucing or taik dia.. WEK!

Ha.. Sekarang Luth nak tag member2 pulak.. OK, makhluk2 dibawah, sila jawap tag dariku..

Sila yew jawap tagg ini di blog anda!

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

3 comments: