Sunday, November 23, 2008

Kedai Roti Sedap!!! KINGS!!

Hari Selasa lepas, Luth,mak,kakak dan adik pegi ke Tesco Extra Seberang Jaya yang baru..
Mak kata, nak bawak adik pegi makan, belanja dia makan..Sebab semalam dia nak sunat.. Aiseh, posting neh dah nak dekat basi dowh.. Citer lama.. Haha.. Tapi takpa.. Luth post la jugak k..

Kami tertarik ke kedai kek dan roti Kings yang berada didalam bangunan Tesco Extra Seberang Jaya, Kedai dia coner lot. Memang senang nak jumpa. Sebelah je dengan Medan Selera Tesco Extra. Luth memang suka makan roti. My favorite food tuh.. Memang takleh lawan la rasa roti kat kedai nih..

I'am falling in love with the bread.. Cinta gigitan pertama! OMG!
Photoburit

Hampa mesti da penah masuk kedai nih.. Sebab kedai roti dan kek KINGS memang popular..
Kek dan roti depa menggoda betoi..

Mak, kak ngn adik tak tau nak makan roti pa.. Semua sedap do..

Barisan kek - kek..

Musti kak Ixora kata Luth tiru dia.. Hehe.. tak lah.. kebetulan je tuh.. Luth memang da lama nak publish diz post, da lama da terperap.. Hehe...

SEKIAN
Photobucket

11 comments:

  1. aku pun lum pernah sampai lagi tesco extra nih...dulu makro kat sini kan..

    ReplyDelete
  2. a'ah haku pnah masuk kedai ni. kat mid ke mane tah lupe da..hii.. aku beli karipap pusar die..sedapp..

    ReplyDelete
  3. aku memang peminat no satu roti...tak kira roti jenis apa pon....

    ReplyDelete
  4. wahhhhh kena singgah makan roti neh nanti. hehe :)

    ReplyDelete
  5. kat Tesco Station 18 ni pon ado camtu... mmg sodap!! tambah dimakan pabila kelaparan tahap Somalia... ekekeke...

    ReplyDelete
  6. axim -aah.. dulu bangunan tuh makro.. jom la kalau nak makan roti..

    ReplyDelete
  7. max - tatau la.. luth pegi tesco taiping ada je kedai nih.. besau lagi tuh,,

    ReplyDelete
  8. kapten - peknen ke? haha.. pegi la cari kek..

    Knizam - p makan keh.. sedap sedap..

    kakalia - memang besh kan.. sodap.. lapaq la nengok kek tuh..

    bozzo - sedap kan?

    ReplyDelete
  9. aku pon slalu beli kek or roti kt kings.. murah n sedap! ader logo halal lagik!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram