Sunday, November 16, 2008

NAK HADIAH? Lai..Lai..Lai..



Mukaddimah
Luth nak gak menghargai pengunjung dan rakan bloggers yang selalu datang ke blog Luth nih.. Sebagai penghargaan, sapa yang dapat menjadi pengunjung ke 2020 di blog www.luthtextile.com, sila PRINT SCREEN nombor hits yang ke 2020 dan hantarkan kepada email Luth di luthtextile@gmail.com.. Orait? Jadilah pengunjung ke 2020 dan menjadi pengirim printscreen pertama tau!

Hakikat
Sebenarnya, Luth baru nengok belog Kak Ixora td, dia wat kontes.. Cari pengunjung ke 2000, Luth pon nak wat gak, kan.. hehehe.. So.. Print Screen yang original sahaja akan diterima.. No edit-edit? So, cepat masok ramai2 k? Hehe..

Hadiah?
Adalah hadiah yang AGAK lumayan yang ditawarkan. Lumayan tu macam mana? Adala..

  • Korang leh pegi ke rumah Cik Ixora.. Dia ada tawarkan hadiah.. Moh gi sana.. 
  • Korang gak leh nengok kat blog Cit Zara.. Dengaq kata dia bermurah ati gak,,,
Terma dan Syarat

  • Hadiah akan dihantar kepada bloggers yang tinggal di Tanah Melayu sahaja..
  • Luth berhak untuk menghantar hadiah bila-bila masa.. ehehe...

16 comments:

  1. dah plak... 2020 tuh... signifikan giler nombor... :)

    *harap2 aku la... la la la :P

    ReplyDelete
  2. hehehe...

    aku nak jugakk....

    Luth!!

    Vote untuk aku wei...

    ajak org2 lain gak!

    ReplyDelete
  3. perghhhhh besar tuh nombor hehe

    off topic - aku suka heade ko kat taman tasik taiping. so cool ! hehe :)

    ReplyDelete
  4. weh2... kasi la tau hadiah... baru la rakyat jelata dtg berpusu2... huhu.

    ReplyDelete
  5. pengunjung setia blog luth dah mai dah..

    p/s: dah masuk 2018 @ 2019 nnti msj maxx ek.. hehe

    ReplyDelete
  6. aiyak..kalo cenni nk masuk sepanjg ms lah. adei2

    ReplyDelete
  7. IDZ - kita bermain dengan nombor..hehe... kita tengok sapa yang keeenaaa...

    Chekgu BaniHassim - Bila lagi nak buat amal jariah..

    ZARA 札拉 [사랑해~] - Okeh.. nak aku tulung pomotkan ke Zara?

    KNizam - Thnks.. Ur blog lg cool, bro..

    the12 - hadiah? tunggu.. suprise...

    Mohd Ariff Yaakub/Maxx - Tak mo.. Kalau nak dekat 2019 baik tak yah wat kontes.. hehe

    pijah - Masok2..

    bozzobattousai - tak adil la.. kita adakan pertandingan baru besh..

    ReplyDelete
  8. Tp hits awak tu kekadang boleh jadi cam tak perasan la yang!!!!

    Kocik, mata rabun nih! Hihihihii....

    Nak hadiah gak.... :P

    ReplyDelete
  9. Luth....

    vote aku deh...untuk contest yg aku join~

    huk3~

    ReplyDelete
  10. nk print screen tu camne erk?

    ReplyDelete
  11. akak.. dapat print screen 2020 tu.. nnti sat lagi akak emailkan erk...

    ReplyDelete
  12. akak dh dapt... so mcm mana nak tuntut adiah?

    ReplyDelete