Wednesday, November 05, 2008

Terbaru di blog Luth Textile!!

Ada perasan pape tak kat blog hina Luth nih? Sapa perasan angkat tangan masing-masing! Luth nak habaq kat semua, domain baru Luth, iaitu www.luthtextile.com.

Luth sayangkan blog nih, sebab tu la Luth beli domain nih.. Pada kawan-kawan lain, yang mana masih lagi pakai url lama, kalau rajin tuh, update r link Luth, dan yang mana tak rajin, takpa la. Url yang lama akan linkkan jugak kepada blog nih.

So.. That's All for now..
Photobucket

22 comments:

  1. Salam...nice bunner. Cantik sekali dengan pokok lama yang ranting terjuntai keair....Gambar yang menawan dan menyejukan mata memandang.!U ambik sendiri ke pic tu luth so apa apa pun tahniah dari kami.....yeh.

    ReplyDelete
  2. PLDB DUNGUN - Tak, gambar nih carik kat google je.. heheheh...

    Zara - Tak mahal la.. Murah ja..

    ReplyDelete
  3. eh.. camno tuh? beli? brp juta? untie nak satu lah

    ReplyDelete
  4. Amboi dah tukar domain adik yang sorang ni...Nanti kena update link baru ye?

    ReplyDelete
  5. Kak tirana - ikut la suka hati.. link lama pon akan transfer masok sini gak..

    Untie Lin - Nak ke? urm.. leh.. nt Luth tunjukkan caranya

    ReplyDelete
  6. nak beli jugak la domain ...\

    luth,berapa ekk??

    ReplyDelete
  7. Luth,
    untie ni suka gempak. Tp wat masa ni belum lg kot. Nanti bila ter"rajin", untie caling-caling yea..

    Contact email: hazlinnazri@yahoo.com

    ReplyDelete
  8. aku perasan dah semalam so nak angkat la laptop aku ni keatas.. haha..

    beshnya ada domain sendiri...cayalah bro..

    (:

    ReplyDelete
  9. ada domain sendiri dah cik luth jual kain kita ni ;)
    so, keep it on n make up your blog nicely ;)

    ReplyDelete
  10. selamat berblog dengan lebih meriah.. hehe

    ReplyDelete
  11. wahhh..
    congrates yerp!!
    pas ni leyh aa banje kiterang domain plak..
    *hiksss*

    ReplyDelete
  12. banner hang tuh bukan gambar taman tasik taiping ke? hang ajar aku buat domain sket bleh tak?

    ReplyDelete
  13. wah! siap ada domain sendiri!!!!

    weh! lucah punya lawak!

    ReplyDelete
  14. salam luth
    wah...rumah baru ler..
    pemandangan baru..cantik banner baru tu...
    redupnyer pemandangannyer.....

    ReplyDelete
  15. nk ty gamba header blog luth ni kat mane yea? tempat dia slalu kuar kat filem kan... nk g la..huhuhu

    ReplyDelete
  16. woooooT!!..
    heheh...brape puluh domain ke beli ni??

    ReplyDelete
  17. taman tasik taiping erk? ala...sape nk bw fara gy sane???? wargh...nk gy sane!!!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram