Blog Luthfi {dot} my

Selamat datang ke blog luthfi.my. Blog yang asalnya dirasmikan pada 31 ogos 2010 yang lepas kini telah bertukar konsep menjadi blog peribadi aku. Sebenarnya, aku membuat keputusan untuk menukar blog ini kepada blog peribadi setelah kekangan masa untuk mengadap blog yang mana 24/7 aku mengadap blog dan wujud aktif dalam dunia maya ini.

Alhamdulillah, 20 Oktober ini genap sebulan aku bekerja di tempat baru. Tempat kerja aku yang pertama menggunakan Diploma yang aku perolehi setelah tiga tahun berusaha mendapatkannya. Aku sekarang bekerja di sebuah kilang di Bayan Lepas. Insya Allah, jika tidak ada apa apa aral yang melintang aku akan berkonvo pada bulan April tahun hadapan.

Segala kandungan berkaitan dengan diri aku akan ditulis di blog ini seperti yang aku tulis di blog lama. Selamat datang ke blog luthfi.my. Semoga kedatangan blog baru ini akan memeriahkan lagi arena blog tempatan

Luthfi Suib

Abah Rizqi. 30 Tahun. Seorang yang minat menulis dan mengembara. Dah banyak sangat tulis blog, berpindah randah dari Wordpress ke Tumblr dan kembali ke Blogger. Saya suka menulis tentang kehidupan, berkongsi pengalaman dan lain-lain lagi.

No comments:

Post a Comment