Sepetang di Bandar Metropolitan Milan, Itali


Petang tadi, lepas je sampai hotel kami bertiga (sebenarnya empat orang, sorang lagi tak mau ikut) decided untuk jalan - jalan di Milan. Lama dah tak pi Milan lebih kurang 2 bulan lebih (heheh).





Aku, Vinot dan Sharon menaiki kereta api dari pekan Treviglio ke Milan. Tren kami terus ke Milano Centrale.






Di Stesen Treviglio









[caption id="attachment_6412" align="aligncenter" width="551"] Tiket Treviglio-Milano Centrale EUR 3.45[/caption]

Dalam train ke Milano Centrale










[gallery type="square" size="full" ids="6406,6405,6402"]






Sampai di Milano Centrale


[caption id="attachment_6414" align="aligncenter" width="929"] Melangkah masuk ke dalam[/caption]
[caption id="attachment_6415" align="aligncenter" width="926"] Turun je train, tengok permandangan ni[/caption]
[caption id="attachment_6416" align="aligncenter" width="1093"] Luar Stesen Keretapi[/caption]

Ronda di Bandaraya Metropolitan Milan


[caption id="attachment_6466" align="aligncenter" width="1092"] Laluan tram[/caption]
[caption id="attachment_6465" align="aligncenter" width="1097"] Antara deretan bangunan yang cantik[/caption]
[caption id="attachment_6464" align="aligncenter" width="1095"] Gereja[/caption]


Di 

Luthfi Suib

Abah Rizqi. 30 Tahun. Seorang yang minat menulis dan mengembara. Dah banyak sangat tulis blog, berpindah randah dari Wordpress ke Tumblr dan kembali ke Blogger. Saya suka menulis tentang kehidupan, berkongsi pengalaman dan lain-lain lagi.

No comments:

Post a Comment