Wednesday, November 20, 2013

Kembali ke blogger.com


Assalamualaikum,
Setelah lebih dari dua tahun meninggalkan blogspot. akhirnya aku kembali menulis di blog ini. Aku nekad untuk meninggalkan segala apa yang aku tulis di blog wordpress dengan tak lagi renew domain dan hosting. 

Buat masa ni, aku dah tulis di lebih 3 buah blog berasaskan wordpress yakni lazat.my, mohdluthfi.com, luthfi.my dan luthtextile.com

Dengan komitmen kerja yang tinggi menggunung dan kemalasan aku nak renew hosting + domain aku rasa hobi aku untuk berblogging menggunakan wordpress dah tamat. Eh, sebenarnya aku ni blogging suka suka je. Tak ada penaja untuk tampung kos operasi blog yang sangat tinggi :P tiru ayat ala ala ahli politik

So, 20/11/2013 merupakan tarikh kembalinya aku berblogging di platform blogspot dan harap aku boleh blogging dengan lebih tegar!

Salute,
Luthfi

3 comments:

  1. Lebih dua tahun tak tulis apa apa? Serious? Wow, macam mana ada courage to start everything balik tu? Apa apa pun, welcome back and hope you have a great time blogging.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram