Tuesday, March 21, 2017

Nombor plat RIMAU semperna Sukan SEA ke 29!

image

Guys, semperna Sukan SEA ke - 29,  Malaysian SEA Games Organising Committee (MASOC) dah dapat approval daripada JPJ untuk keluarkan nombor plat khas RIMAU bermula daripada nombor 1 hingga 9999.

Wah, memang menarik. Aku sebagai salah seorang penggemar nombor plat (gemar je la, nak beli memang tak mampu) nampak approach daripada pihak MASOC akan memeriahkan lagi suasana jalanraya Malaysia. Teringat dulu masa tahun 1998, kita ada tengok banyak nombor plat SUKOM dijalanraya, nanti boleh nampak RIMAU pulak!

So, kepada sesiapa yang berminat boleh ikut langkah langkah bidaan yang akan dibuka dalam tempoh 10 hari lagi (menurut tarikh posting ni ditulis) seperti dibawah

image

Mai kita tunggu dan lihat nanti siapa yang jadi pemilik nombor plat RIMAU 1 dan nombor nombor menarik yang lain. Pertanyaan boleh email kepada enquiry@rimau.org.my dan laman web rasmi e-bidaan di Rimau.org.my

0 Comentarios:

Post a Comment

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram