Friday, August 26, 2016

Kali kelima terbang ke Germany!


Alhamdulillah, aku baru je sampai di Kassel, Germany untuk business trip kali kelima.

Business trip kali ni bukan mudah untuk aku kerana aku kena tinggal Mekna yang tengah mengandung 7 bulan. Huhu, demi kerja aku terpaksa tinggalkan dia untuk seminggu. Sat je kan?

So, Mekna hantar aku ke Airport Penang. Sebelum boarding kami sempat makan-makan dulu.

Mekna sorok muka sedih sebab nak kena tinggal 
So, aku naik flight dari Penang ke KLIA untuk transit dan kemudian ambik flight ke Dubai. Transit beberapa jam di Dubai sebelum ambil flight ke Frankfurt.

tiket boarding flight Penang - Kuala Lumpur

Travel partner

Alhamdulillah, kali ni aku dapat terbang ke Germany dengan best friend aku di tempat kerja iaitu Fadhil Basri. Aku dah banya kali ke Europe dan dia kali pertama nak terbang jauh ni. Nasib baik la terbang dengan aku yang dah banyak kali fly ni. Kalau sama - sama first time haru!
   
favourite view mengintai dari tirai kamar 
Selfie dulu untuk kenangan

As usual, KLIA!
Flight kami




0 comments:

Post a Comment