Friday, June 13, 2008

Akhirnya cuti semester menjelma jugak!

Setelah lama dah ditunggu tunggu, lastly cuti la jugak. Luth dok tunggu je cuti ni, sebab apa, sebab banyak member-member Luth yang lain dah cuti, budak budak Uitm, Kolej Komuniti, GMI, UniKL kira banyakla yang dah cuti..

Arini ari Khamis, Luth dok rumah saja, tak pegi mana.. Agak bz jugak, sebab nak siapkan komputer si Rizal nih, banyak masalah, dulu masa kita format laptop dia, dia tak mo mintak software-software yang ok, bila dia install sendiri, ada effect pulak kat laptop dia. Macam mana nak buat, format sajalah jalan terakhir.

Sebelah malam, Luth ada janji dengan si Syamsul, classmate Luth mintak tolong hantarkan dia ke jeti, bas dia khabar nak bertolak jam 1230, so takpela, member mintak tolong, just tolong jela. Ada masa free, tolong, takat mana yang Luth boleh tolong, i'll help you.

Masa balik dari hantar Syamsul tadi, teringat masa cuti semester sem lepas, bestnya.. Enjoy gila.. Macam macam plan disusun walaupun time tu duit Pt dah habis, tetap enjoy. Tapi, kenangan tinggal kenangan. adakah aku yang ego?? Entah, tanya diri sendiri pun, tetap dapat jawapan yang sama.

0 Comentarios:

Post a Comment

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram