Akhirnya cuti semester menjelma jugak!

Setelah lama dah ditunggu tunggu, lastly cuti la jugak. Luth dok tunggu je cuti ni, sebab apa, sebab banyak member-member Luth yang lain dah cuti, budak budak Uitm, Kolej Komuniti, GMI, UniKL kira banyakla yang dah cuti..

Arini ari Khamis, Luth dok rumah saja, tak pegi mana.. Agak bz jugak, sebab nak siapkan komputer si Rizal nih, banyak masalah, dulu masa kita format laptop dia, dia tak mo mintak software-software yang ok, bila dia install sendiri, ada effect pulak kat laptop dia. Macam mana nak buat, format sajalah jalan terakhir.

Sebelah malam, Luth ada janji dengan si Syamsul, classmate Luth mintak tolong hantarkan dia ke jeti, bas dia khabar nak bertolak jam 1230, so takpela, member mintak tolong, just tolong jela. Ada masa free, tolong, takat mana yang Luth boleh tolong, i'll help you.

Masa balik dari hantar Syamsul tadi, teringat masa cuti semester sem lepas, bestnya.. Enjoy gila.. Macam macam plan disusun walaupun time tu duit Pt dah habis, tetap enjoy. Tapi, kenangan tinggal kenangan. adakah aku yang ego?? Entah, tanya diri sendiri pun, tetap dapat jawapan yang sama.

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

No comments:

Post a Comment