Friday, June 13, 2008

Ushar Wayang: Kung Fu Panda (Jun 2008)

Kung Fu Panda merupakan sebuah filem animasi yang diarahkan oleh John Stevenson dan Mark Osborne and diterbitkan oleh Melissa Cobb. Cerita ni agak menarik yang mengisahlan seekor panda yang malas bernama Po, yang ingin menjadi seorang ahli kung fu. Dia berkerja bersama ayahnya di kedai mee.

Bagi Luth cerita ni kalau korang tengok memang tak boring, jalan cerita memang menarik.Ala, tak semestinya cerita kartun budak-budak saja yang boleh tengok, orang dewasa pun boleh enjoy jugak!

Rating filem nih:

4 Bintang

Website rasmi:



1 comment:

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram