Ushar Wayang: Kung Fu Panda (Jun 2008)

Kung Fu Panda merupakan sebuah filem animasi yang diarahkan oleh John Stevenson dan Mark Osborne and diterbitkan oleh Melissa Cobb. Cerita ni agak menarik yang mengisahlan seekor panda yang malas bernama Po, yang ingin menjadi seorang ahli kung fu. Dia berkerja bersama ayahnya di kedai mee.

Bagi Luth cerita ni kalau korang tengok memang tak boring, jalan cerita memang menarik.Ala, tak semestinya cerita kartun budak-budak saja yang boleh tengok, orang dewasa pun boleh enjoy jugak!

Rating filem nih:

4 Bintang

Website rasmi:



Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

1 comment: