Aura by-election Permatang Pauh! FU** XXXXX

Hari ni 25 hb. sok 26hb.. untuk orang matang pauh, selamat mengundi. Aku takleh mengundi lagi, so kena tunggu next general election la kalau nak merasa untuk mengundi.. hehehe..

masa by election nih aku ada buat keja part time, iaitu keja yang senang dapat duit.. untuk malam pertama kerja pasang banner dan poster, aku dapat RM50 untuk semalam. Memang best.. cool.. syok kalau dapat duit gini.. hehehe...

Sampai sekarang kira la berapa RM yang aku dapat sejak 16 hb arituh.. semalam RM50.. hihi.. Kalau pegi konvoi ke, dapat lagi RM30 tambah duit minyak. Memang best election neh.. lubuk rezki mencari duit.. halal kan? hehe..

Semalam, aku cukup hot! Dalam seminggu dua nih, aku buat kerja untuk parti pilihan aku (ada la.. pandai-pandai korang la teka) memang tak ada masalah.. line clear.. best buat keje.. tapi malam semalamla yang paling aku bengang dan nak mengamuk..

Sekarang dah tinggal saat-saat akhir untuk ketiga-tiga pihak untuk berkempen, diorang mintak tolong aku buat kerja last-last minit. aku mula-mula letih la jugak, sebab sebelum tu aku pegi satu ceramah parti XXXXX untuk record video.. Lepastu ada YB XXXXXX turun pusat gerakan, so bz la sikit kan..

Walaupun aku takleh mengundi lagi, aku dapat rasakan bahang By-election kali ni. Pihak lawan, XXXXX kejar aku, baling aku dengan kasut masa aku tengah edar risalah and CD.. Aku cukup hot! Oleh sebab nak selamatkan diri, aku melarikan diri dengan sepantas kilat, and lastly selamat..

HUh! Naseb bek member aku datang amek, kalo tak aku kontang-kanting bersembunyi. Aku sebenarnya nak lawan sorang pakcik yang serang aku tuh, tapi atas nasihat member aku (nasihat last minit) kami lari menyelamatkan diri. Nothing impossible.. Apa-apa boleh jadi.. Pakcik tua tuh taksub sangat. Nasib kami ada 3 orang ja. Kalau ramai, dah pukui balik da orang tua tuh.. F**K XXXXX!

(untuk sesapa yang mengundi dan aktif dalam politik, aku nasihatkan ar kat korang, JANGAN TERLALU TAKSUB DENGAN PEMIMPIN YANG ANDA PUJA. NANTI JADI MACAM AYAH PIN, TAK PASAL-PASAL KENA TANGKAP.

Sorila dah lama tak post tutorial PS.. Nanti after By-election, lepas poly bukak, aku akan post lagi tutorial yang menarik! ok fren!

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

3 comments:

  1. Camtu pas dorang kira jer apa dalam kotak undi tu~ko cepat2 post result nyer...aku juga blum layak mengundi~

    ReplyDelete
  2. huh... buat duet ko yek.... nak join... :P

    ReplyDelete
  3. Zara: hehehe.. nanti aku taruk gambar latest prk pp..

    Hanis: kita kena pandai cari duet r.. masa ni mmg senang dapat duit loo..

    ReplyDelete