Tuesday, August 26, 2008

Pilihanraya kecil Permatang Pauh adalah pilihanraya yang paling GANAZZ dalam sejarah!

Kenyataan dari akhbar tuh memang betul dan memang aku setuju.

Memang penyokong pembangkang kali ni gila babi dan tak profesional langsung! Tadi pagi, masa balik daripada pusat pengundian, bilik gerakan disebelah rumah aku diserang oleh penyokong PKR!

Depa siap dengan kapak, cangkul dan parang sekali tuh.. aku gabara tengok geng PKR tadi. Macam ada orang nak mati ja. Apasaila orang tua tuh nak gaduh2 macam tu? Pelik la..Sebab peraih undi saja, depa nak bunuh2 orang pulak..

pelaq toi.. aku rasa, PKR menang.. Bn bungkuih.. Takpala.. Dah takdir Allah, nak buat apa kan..

5 comments:

  1. ang xbley kata camtu..
    kalu ang nak kata org PKR ganas..
    nie chaa.. suma sama ja..
    jgn kata PKR ja BN pn sama ja..
    dua2 sama naik..

    ReplyDelete
  2. Hang ni bodoh ke?mcm takder otak je cakap....tulis pun merapu hantam kromok.Org buat blog..dia pun nak buat.Kira best lah tu ada blog sendiri?pirahhhhhhhh.....mcm sial tulisan2 ko..apa BM dulu SPM dulu dapat gred 8 ke?memalukan.

    ReplyDelete
  3. aah.. dapat 8 je.. tak pandai..
    alah, benda dah lepas.. jadi kenangan..

    ReplyDelete
  4. Assalammualaikum "Sejahtera Atas Kamu" dan salam sejahtera.

    Saudara luth textile,

    Didahului ucapan terima kasih atas komen yang diberikan dan amat saya hargainya pada posting saya "POLITIK - Malaysia... apa teruk sangat ni...???"

    Berdasarkan persoalan saudara, pastinya saya tidak menyebelahi mana-mana pihak termasuk Anuar dan, sudah pasti perkembangan semasa menjadi pemerhatian saya dari masa kesemasa.

    Merujuk dari pendapat saudara pula berkenaan, Anuar bukan sebenarnya 'leader', saya berpendapat bahawa, setiap pendapat adalah, terpulang kepada individu itu sendiri samada baik atau sebaliknya dan, saya menghormati setiap pendapat mereka namun, tidak pula saya menyatakan dia sebenarnya 'leader' selepas beberapa tindakkan beliau sebelum ini, yang boleh saya nyatakan sebagai "melatah" cuma, saya sekadar menekankan dan mengharapkan agar kita semua bersatu.

    Kesimpulannya, 'posting' kali ini hanya sekadar pendapat saya, samada betul atau sebaliknya, tidak saya tegaskan melainkan, ianya hanya sekadar pendapat sahaja iaitu, untuk kita sama-sama memikirkannya atas dasar bersatu apabila merujuk dari pepatah Melayu, "Bersatu kita teguh, bercerai kita roboh."

    Sekian, terima kasih.

    Salam hormat,
    leosabri.com

    p/s: maaf, komen balas dinyatakan pada posting saudara ini. ;-)

    ReplyDelete
  5. huhuhuu
    blog ntah aper2 je....
    baik tak yah buat blog....
    buang karan je aku baca...

    huhuhuhuhu sayonara.....

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram