Celoteh! Celoteh!

Dah lama Luth tak menulis dalam blog yang agak usang nih,, bz la sikit.. Nak buat macam mana, tak ada kelapangan untuk menulis kan..Sekarang nih musim TEST.. Diz week ada lagi test, hari jumaat nih, pukul 245pm subjek mekanik bendalir..

Tekanan jugak (konon) hahah.. Esok cuti, cuti Nuzul Quran. Best betol asyik cuti, cuti dan cuti
Macam mana lah nak study, bila asyik cuti ja. Terima kasih kepada kerajaan Malaysia sekarang kerana banyak memberi cuti kepada kami (student) untuk belajar sambil makan angin. huhuhu..

Tak perlu la kot nak tukar kerajaan, takut kerjaan yang baru nak naik nanti tak dapat bagi cuti yang banyak macam kerajaan yang sedia ada. Kang parah, tak dapat la Luth nak enjoy tidoq lambat tiap-tiap hari. Tak tau la nak celoteh pe lagi.. Nantikan UPDATE Luth yang seterusnya.

p/s: Dah lama tak buat tutorial Photoshop. Urm,, masa tak de la..

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

2 comments: