Happy Birthday to you!!

Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran yang ke - 61!!
Semoga Panjang Umur dan Dimurahkan Rezki.. AMINNN!!

Sebenarnya birthday ayah Luth semalam (21hb September 2008) tapi akibat ke-bizi-an yang teramat, Luth tak dapat la nak raikan hari lahir ayah semalam. Balik je dari kerja, Luth terkejut tengok kek dan baru teringat hari ni birthday ayah. Cepat-cepat Luth wish kat dia. Ayah tersenyum.
Kek tu, adik Luth yang beli. Syafiq dan Nor, diorang pegi berdua naik beskal. Hahaha.. rajen betol.. Bagus adik-adikku.. Luth dengan kakak Luth (klik sini untuk berkenalan) makan kek tuh pukul 1230am.. Masa tuh dah masuk 22 hb.. 
Birthday member yang sama dengan bapak-ku:

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

3 comments:

  1. amalan yg bes bagi kat pak hang ...

    hang kerja apa la nihh ...

    mujur adeq hang ingat besday ayah hang

    ReplyDelete
  2. sat lagi baca la posting aku yang selanjutnya..
    teng-teng-teng....

    ReplyDelete