Monday, September 22, 2008

Happy Birthday to you!!

Selamat Menyambut Ulang Tahun Kelahiran yang ke - 61!!
Semoga Panjang Umur dan Dimurahkan Rezki.. AMINNN!!

Sebenarnya birthday ayah Luth semalam (21hb September 2008) tapi akibat ke-bizi-an yang teramat, Luth tak dapat la nak raikan hari lahir ayah semalam. Balik je dari kerja, Luth terkejut tengok kek dan baru teringat hari ni birthday ayah. Cepat-cepat Luth wish kat dia. Ayah tersenyum.
Kek tu, adik Luth yang beli. Syafiq dan Nor, diorang pegi berdua naik beskal. Hahaha.. rajen betol.. Bagus adik-adikku.. Luth dengan kakak Luth (klik sini untuk berkenalan) makan kek tuh pukul 1230am.. Masa tuh dah masuk 22 hb.. 
Birthday member yang sama dengan bapak-ku:

3 comments:

  1. amalan yg bes bagi kat pak hang ...

    hang kerja apa la nihh ...

    mujur adeq hang ingat besday ayah hang

    ReplyDelete
  2. sat lagi baca la posting aku yang selanjutnya..
    teng-teng-teng....

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram