Thursday, September 04, 2008

Kam sia.. kam Sia..

Wah.. semalam ada satu bungkusan sampai ke rumah Luth, abang Posmen warna Oren datang. Dia suruh sign, isi nama dan no ic didalam satu borang yang dia bagi. Huh.. Luth tau apa isi kandungan bungkusan tuh :D tak lain, tak bukan ialah hadiah daripada En Ahnaf ilmi.


Sempat la jugak test pakai baju tuh.. Ok ja.. Ngam-ngam.. Bajet besar sgt baju nih, sebab label dia tunjuk saiz XL.

Ok dak?


Thanks ya Anap Ilmi, baju yang kau bagi akan ku simpan didalam almari. Nanti bila masa yang sesuai, aku akan pakai baju pemberianmu itu. Aku sangat menghargainya..

waka kaa ka..

6 comments:

  1. mata tu cam garang sangat. ni mesti amik gambar sebelum buka posa :)

    ReplyDelete
  2. ahakz..ok saje.Btw Tq ah...nnt de rezki jmpe lak kan..kwn biar 1000..

    ReplyDelete
  3. jutaan terima kaseh ilmi..
    smoga rezki ko dilimpah ruah..
    aku no prob..
    kalao ko datang area utara, jangan lupa inform kat aku awal2..
    stakat nak turun perak or kedah, no hal la..

    ReplyDelete
  4. ckp org yg bagi ko tu,aku nak satu gak.hehehe

    ReplyDelete
  5. Selamat Menyambut Ramadha al-mubaraq... Slm ukhwah, tq kunjungi blog sy..

    ReplyDelete