Friday, October 31, 2008

Hari Sibuk Sedunia

Disaat diriku sibuk akan quiz, assignment dan test, Luth sempat main dengan Chi, kucing tompk itam putih nih.. Sorila kawan-kawan, tak dapat nak update lagi.. Sibuk sikit..
Laptop yang Luth tengah guna ialah laptop kepunyaan Boy yang rosak driver wireless. Member mintak tolong, kita tolong la kan takat mana yang mampu.. Satu yang best pada laptop Acer Aspire ialah Acer Crystal Eye Webcam..Hahaha..

10 comments:

  1. cam pernah ak lehat baju itu..
    iltizam lagi ke bang??

    ReplyDelete
  2. cutenya kucing..tuan dia pun cute juga...

    ReplyDelete
  3. aku rase ko cume teruja dgn web cam..hahahahahah

    ReplyDelete
  4. Zara ~ Muka manja ke? hihi..

    Lan ~ Yup, iltizam..

    Cutemiut78 ~ haha,, besa la.. bukan selalu..

    Kak tirana ~ mana ada cute..

    Neo ~ Dah webcam laptop aku xleh guna, aku blasah la laptop org len.. hihi..

    ReplyDelete
  5. waaa, kucing ni sama cam kucing saya yg bru arwah raya haritu... belang...
    huhuhu, hmpir sama rupanya...
    sedih tgk...

    ReplyDelete
  6. kalau aku jadi kucing tu, mesti aku cakar2 muka kau!

    hehe

    ReplyDelete
  7. hei.. sila pegang kucing betul2 sket. support bahagian bawah badan dia. jgn biar tergantung gitu. btol kata one love, cakar muka beliau. haha

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram