Friday, October 31, 2008

Hari Sibuk Sedunia

Disaat diriku sibuk akan quiz, assignment dan test, Luth sempat main dengan Chi, kucing tompk itam putih nih.. Sorila kawan-kawan, tak dapat nak update lagi.. Sibuk sikit..
Laptop yang Luth tengah guna ialah laptop kepunyaan Boy yang rosak driver wireless. Member mintak tolong, kita tolong la kan takat mana yang mampu.. Satu yang best pada laptop Acer Aspire ialah Acer Crystal Eye Webcam..Hahaha..

10 comments:

  1. cam pernah ak lehat baju itu..
    iltizam lagi ke bang??

    ReplyDelete
  2. cutenya kucing..tuan dia pun cute juga...

    ReplyDelete
  3. aku rase ko cume teruja dgn web cam..hahahahahah

    ReplyDelete
  4. Zara ~ Muka manja ke? hihi..

    Lan ~ Yup, iltizam..

    Cutemiut78 ~ haha,, besa la.. bukan selalu..

    Kak tirana ~ mana ada cute..

    Neo ~ Dah webcam laptop aku xleh guna, aku blasah la laptop org len.. hihi..

    ReplyDelete
  5. waaa, kucing ni sama cam kucing saya yg bru arwah raya haritu... belang...
    huhuhu, hmpir sama rupanya...
    sedih tgk...

    ReplyDelete
  6. kalau aku jadi kucing tu, mesti aku cakar2 muka kau!

    hehe

    ReplyDelete
  7. hei.. sila pegang kucing betul2 sket. support bahagian bawah badan dia. jgn biar tergantung gitu. btol kata one love, cakar muka beliau. haha

    ReplyDelete