Monday, October 06, 2008

Lawak! Permandangan ketika memandu!

Dalam kita dok sibuk2 memandu, ampa semua ada tak tengok pemandangan pelik-pelik? Baru baru nih Luth dapat satu email pelik, memang lawak.. Saja nak share ngn korang sume..
Selalunya kita letak bear, spongebob atau lain-lain kan kat belakang kreta, tapi makcik nih letak anak dia kat belakang.. hahaha..


Tengok gelagat abang nih.. Tido ke? Luth rasa dia tak tido.. Dia saja buat buat tidow, yela.. Nak cover kotak dari jatuh.. Hahaha..

 
untuk kawan-kawan yang nak perlindungan yang lebih berkesan, buatlah seperti gambar diatas. taruk besi katil dan ikat dengan rantai besi kat tayar.. Insyaallah, tayar akan selamat daripada dicuri..
 



yang ni baru orang kata makan angin.. Pandai betul la anjing apek tuh.Diam ja duduk kat depan. Kenyang dia makan angin kan.. Hahhaa... tak patutla apek tuh, apasal la dia tak bagi anjing dia pakai helmet sekali? Safety tuh..
 



bas dua tingkat durian burung (eh, sorila kalau tersilap) yang tersangkut kat bawah highway.. sebenarnya tak seirus pun.. cuma tersangkut aircond ja.. kesian..
Gambar-gambar diatas hanyalah untuk mengubat hati yang lara dan sedih... Senyum sket..

12 comments:

  1. haha kelakarnya budak tu..sampai ke atas tu dia lepak ek...tunjuk perasaan kot tu heheh

    ReplyDelete
  2. Penat agaknya duduk kat seat so dia baring kat situ..hehehe..

    Tiang katil tu kena ada sentiasa dalam bonet kete siap dgn rantai padlock sekali..So kalau ada katil2 terbuang, boleh la recycle ye..hehehe

    ReplyDelete
  3. hahaha.. lawak la gmbr budak kt belakang tu.. mesti nakal habes.. lol

    ReplyDelete
  4. mak aiii....
    terkejut den....
    hehehehe
    jgn sampai org saman udah...-_-"

    ReplyDelete
  5. agagaga...apa hal la budak tu...kalau la anak aku@keta aku...huhuhuhu

    ReplyDelete
  6. hehe sure panas budak tuh lepak situ. hehe :)

    ReplyDelete
  7. ummmm....rasanya masa aku kecik2 dulu pon aku wat gak aksi tu...heheheheh

    ReplyDelete
  8. ummmm....rasanya masa aku kecik2 dulu pon aku wat gak aksi mcm budak kat belakang keter tu...heheheheh

    ReplyDelete
  9. lorr..budak tuh...
    huhu~
    len kali jangan naik bas tinggi2,..hahha~

    bro, mana best..photshop ke illustrator?

    ada ark portable illustrator? mana nak cari erk..huhU~

    ReplyDelete
  10. YANG2 AK RSA ASLNYE DOK DLM BOOT BLAKANG..
    NTAH CMNA BLEH KUAR NTAH..

    apa barang mamat tu baring kat tokak? eh kotak.. bek wat ktil trus hahaha

    bgug cdangan boh katil kat taya.. x pe..
    nti ak kemukakan cdangan luth kat parlimen... hahaha

    durian runtoh kna wat bas mcm kat london tu... bru open air...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram