Thursday, December 04, 2008

48jam kita memerah otak!

Yuks! Study last - last minit mamang best.. Terasa nikmat betul.. Kalaulah Luth dan kawan-kawan pulun study macam ni la untuk sepanjang semester, bukannya dapat Anugerah Ketua Jabatan (AKJ) tapi anugerah Oscar pon leh dapat (Daddy dah bagi dah)..
3hb Dec 2008
  • Untuk paper pertama, Luth dah berkampung kat rumah member di Taman Pauh Indah. Kawasan flat Taman Pauh Indah memang tak senyap dan sunyi sebab majoriti penduduk kat situ kesemuanya student Poly dan Uitm. Dak - dak uitm dah berambus awal. So, tinggal la budak poly yang memekak kat sana.
  • Semangat nak study Kajidaya Bahan meluap - luap. Soalan final sem - sem lepas dikumpul, dikaji dan dibincang bersama-sama. Haritu Luth study dengan Raja je.. Dia cekang dalam bab-bab mengira nih.. 
  • En. Ajmir, lecturer Kajidaya Bahan dan cakap. Setengah daripada kelas akan dia gagalkan. Penilaian Berterusan (PB) dak kelas kami untuk subjek Kajidaya Bahan amat amat menyedihkan. Sampaikan ada sorang tuh PB dia 2/100..
  • 215 ~ 415.. Jawap soalan Kajidaya Bahan di Dewan. Oh god! Very nervous.. Dalam kepala otak, dok pk lulus atau tidak. 
  4hb Dec 2008
  •  I still camping at my classmate's house.
  • Kami study dari pukul 10 sampai kul 1 pagi.. Lepas je jam 1 pagi, 5 orang kami dah bersiap - siap ke Nasmir Bandar Baru Perda, nak cuci otak. Nak buang sikit asap yang dah berkumpul dalam kepala (i'm not smoking person). Roti Nan Cheese dan Roti Kawin jadi pilihan. Tambah pulak dengan Nescafe tarik. Luth bawak laptop ke Nasmir, ada Wifi free, leh online sekejap. Bukak-bukak je YM, mokcik sorang nih kalut suruh tengok blog dia yang serba baru.. Haha.. Comel..
  • Kami sambung study balik jam 230 sampai 5 pagi.. Ah. Kepala dah berat, pengsan terus. 
  • Paper Mekanik Bendalir / Fluid Mechanic berjalan lancar pada jam 215 ~415pm. Alhamdulillah, daripada 6 soalan pilihan, Luth dapat jawap 3 daripadanya. Dari 6 wajib jawap 4, lagi 1 soalan, i'am blurr...
  • Balik dari Poly, terus pengsan. Alhamdulillah, dalam sedar tak sedar, dah 2 paper kami jawap. Tinggal lagi 4 paper..  

6 comments:

  1. luth sahayana ...
    good luck ...
    lps habis final nnt , meh ler kita sm2 kemas kn umah ( blog ) kita nih ... hehehe

    blog ak berselerak mcm rumah tinggal yang berhantu ...

    ReplyDelete
  2. setengah dari kelas akan digagalkannya? zalimnya beliau..

    ;p ;p

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram