Friday, December 05, 2008

Thanks Maxx

 

Alhamdulillah, Luth menjadi pengunjung ke 1000 di blog Maxx www.maxx256.blogspot.com
Masuk2 je, Luth ambil dulu countersite meter yang ada.. Niat tu saja - saja masuk kontes tuh..
Tengok - tengok i'm the winner.. Thanks bro.. Terima Kasih
Semalam, satu bungkusan sampai kerumah Luth. Rupa-rupanya hadiah dari Bro Arff Maxx..
Masa bungkusan tuh sampai, Luth takda kat rumah, semalam ada paper petang tuh. My sis yang sign untuk amek bungkusan dari Maxx tuh..
Hadiahnya ialah:

Sebuah buku bertajuk "Amalam Doa Harian untuk semua peringat"
Sebuah Pendrive Kingston 4GB
dan sebuah DVD yang mengandungi pelbagai benda.. Macam - macam ada..
Terima Kasih ya bro.. Semoga Allah menambah rezki kepadamu..
NotaKaki: Hadiah Luth dalam kontes Visitor ke 2020 pon tak hantaq lagi.. Hihihi

10 comments:

  1. wah! best toll..dapat adiah...ermm nk hadiah gak luth...:) *wink2*

    ReplyDelete
  2. buku amalan tuh jgn lupa baca plak...jgn asyik nak memenuhkan 4 gig tuh je....

    ReplyDelete
  3. sis yg sign tu umo brape ek? hehe

    amin.. doa dr sahabat selalunya berkat.

    rezeki bertambah.. nnti dah cukup duit - nak kawen.. lalala~

    ReplyDelete
  4. Hihihihi....
    Hadiah Luth pun akak tk sempat nak hantar lg...
    Maaf ye Luth, sabar ye....

    ReplyDelete
  5. salam LUTH
    tq kerana sudi menjadi sahabat blogger kak dilla:-)
    tahniah LUTH. Ini adalah satu permulaan. insyallah akan datang boleh dapat lagi 8G mana taw kan

    ReplyDelete
  6. luth pun xmo bg adiah utk pengunjung ke 10 ribu ke. hehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram