Sunday, December 14, 2008

Semalam, 13 Desember 2008

Assalamualaikum.. Dah lama tak update, sebab Exam Mood masih lagi tak terpadam.So, nak blogwalking pon tak semua blog yang Luth terjah, mana - mana yang tinggal komen, tinggal pesanan dan jejak, nanti Luth balas ok. Esok paper yang terakhir, lepas tu, boleh la enjoy puas - puas ala sebelum nih pon dok enjoy
 
Tahniah dan Selamat Pengantin Baru diucapkan kepada sepupu Luth, abang Kopi (Yuri) dan pasanganya, Kak Norliza kerana sudah sah bergelar suami isteri. Syoikla depa..

Pengantin kedua-duanya memakai baju yang bertemakan HIJAU amat cun sekali. Kalau mana - mana majlis perkahwinan, temanya kaler hijau, majlis tu memang berseri - seri.. SAMA DENGAN KENDURI ABANG LUTH YANG LEPAS Luth skali lagi menjadi photographer yang tak bertauliah. Haha..

Esoknya (14/12/2008) kenduri di rumah pengantin laki pulak. Kenduri di belah lelaki buat kecil - kecilan saja, panggil adik beradik terdekat.

Pada malam harinya pulak,Luth, adik dengan anak sedara, Aqilah pegi jemput kakak balik di tempat kerja dia, kat Jusco Bandar Perda.

Gila babeng dia keluar punya lambat, biasanya dia akan keluar tepat jam 10 malam, tapi senakan Jusco tutup lambat, pukul 11. Dahla dengan henset pon tak bawak, sebab dah boring sangat menunggu, Luth bawak depa nih pegi makan donat, di Nash Dounuts and Bakery, Bandar Perda. SEDAP!!


Saja aktifkan night mode, malas nak guna flash. Yang penting, nampak kesedapan donat tuh, Luth minat yang kaler ijau, donat kiwi..

9 comments:

  1. Uits, Luth mmg ske hijau ek? ermm donuts pun ske kaler hijau..

    ReplyDelete
  2. sedap cam Big Apple ke Luth?

    suka gak mkn donut ni tp kekadang tang manis tu yg over....spoilt la.

    ReplyDelete
  3. selamat pengantin baru utk abg kopi dan kak liza. *pandai2 je letak nama. ehe

    adei.. best nya donat. *mengidam. td da pegi big apple, tp x terbeli. kunun-nya kedekut. ha3.

    ReplyDelete
  4. anugerah peminat doughnut tegar dianugerahkan kepada luth sahayana ... hiks ...

    ReplyDelete
  5. selamat pengantin baru wat abg kopi dan isteri...suka minum kopi ker???

    luth ni ada talent gak jadi photographer ek??? bule buat duit tuh...

    ReplyDelete
  6. Ai luth,
    Dok bandar perda ek?? dah lama bangat kak x gi cne dah ade jusco dah no.. woo bestnya dulu akak dok myewa kt bandar perda tula.. kt bangunan mpsp tu kan xsalah akak..

    nti datang kenduri belah lelaki kt parit buntaq yer!! bleh jumpe dong..:P

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram