Alhamdulillah!

Kepada semua pelajar politeknik amnya dan pelajar Politeknik Seberang Perai khasnya, hampa boleh cek result final exam sem lepas. 

Wa.. Akhirnya penantian yang sekian lama terpendam dah berlalu.. Dah tau pun keputusan untuk final exam sem lepas. Alhamdulillah, semua subjek lulus.. Tak ada yang carry untuk sem 5 nanti, pada sesi Julai 2009..
Kepada member kelas yang ada carry tuh, jangan la nak bersedih - sedih.. Hampa usha takat tu, tu je la yang hampa dapat. Yang penting, HPNM hampa tak kurang daripada 2.5 untuk praktikal sem ni. Moga - moga, budak kelas Luth tahun neh semua lepas untuk praktikal.

Alhamdulillah, study bagai nak rak masa minit - minit yang terakhir, akhirnya membuahkan kejayaan. Ramai la jugak yang kandas subjek - subjek killer macam Fluid Mechanic, Material Technology dan Strength of Material tu..

Semester tiga yang lepas memang "maut" berbanding semester dua yang mempunyai satu modul killer iaitu Thermodynamic.. Okla tu.. Kita tutup buku untuk semester tiga dan buka buku baru untuk semester empat pula. Semoga sukses!

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

11 comments:

  1. yeha.. owang first komen neh..

    aha.. bagos2.. keep up da gud work..
    dah ucap terima kaseh blom pada-Nya??

    g cepat.. dah zohor dah nie..

    ReplyDelete
  2. tahniah luth...apalagi,jom la join bozzo main mafia wars kat facebook...

    ReplyDelete
  3. tahniah luth...moga cita-cita dan cinta luth tercapai hehehe

    ReplyDelete
  4. tahniah luth.. sebab lulus semuanya... dan semoga sukseess di semester 4..

    ReplyDelete
  5. hehehehe...

    sem baru dah mula..

    apa lagi..berguling dengan buku jom!!

    ReplyDelete
  6. zara ...
    sem nih luth praktikal ...

    luth ...
    belajo sbb allah ...
    bkn sbb exam ...

    10 muharram ... ak baik siap kasi tazkirah ... wahahaha

    ReplyDelete
  7. weh luth...
    tahniah la...
    pasni ko raedy la plak nk li...
    ak plak ngn peng nk wat final report ni...
    skt kpla weh...
    t ko rs la plak...
    haahha

    ReplyDelete
  8. selamat belajaq luth... dah keja nak kena belanja kak ni!

    cabaikering

    ReplyDelete