Wednesday, January 07, 2009

Alhamdulillah!

Kepada semua pelajar politeknik amnya dan pelajar Politeknik Seberang Perai khasnya, hampa boleh cek result final exam sem lepas. 

Wa.. Akhirnya penantian yang sekian lama terpendam dah berlalu.. Dah tau pun keputusan untuk final exam sem lepas. Alhamdulillah, semua subjek lulus.. Tak ada yang carry untuk sem 5 nanti, pada sesi Julai 2009..
Kepada member kelas yang ada carry tuh, jangan la nak bersedih - sedih.. Hampa usha takat tu, tu je la yang hampa dapat. Yang penting, HPNM hampa tak kurang daripada 2.5 untuk praktikal sem ni. Moga - moga, budak kelas Luth tahun neh semua lepas untuk praktikal.

Alhamdulillah, study bagai nak rak masa minit - minit yang terakhir, akhirnya membuahkan kejayaan. Ramai la jugak yang kandas subjek - subjek killer macam Fluid Mechanic, Material Technology dan Strength of Material tu..

Semester tiga yang lepas memang "maut" berbanding semester dua yang mempunyai satu modul killer iaitu Thermodynamic.. Okla tu.. Kita tutup buku untuk semester tiga dan buka buku baru untuk semester empat pula. Semoga sukses!

11 comments:

  1. yeha.. owang first komen neh..

    aha.. bagos2.. keep up da gud work..
    dah ucap terima kaseh blom pada-Nya??

    g cepat.. dah zohor dah nie..

    ReplyDelete
  2. tahniah luth...apalagi,jom la join bozzo main mafia wars kat facebook...

    ReplyDelete
  3. tahniah luth...moga cita-cita dan cinta luth tercapai hehehe

    ReplyDelete
  4. tahniah luth.. sebab lulus semuanya... dan semoga sukseess di semester 4..

    ReplyDelete
  5. hehehehe...

    sem baru dah mula..

    apa lagi..berguling dengan buku jom!!

    ReplyDelete
  6. zara ...
    sem nih luth praktikal ...

    luth ...
    belajo sbb allah ...
    bkn sbb exam ...

    10 muharram ... ak baik siap kasi tazkirah ... wahahaha

    ReplyDelete
  7. weh luth...
    tahniah la...
    pasni ko raedy la plak nk li...
    ak plak ngn peng nk wat final report ni...
    skt kpla weh...
    t ko rs la plak...
    haahha

    ReplyDelete
  8. selamat belajaq luth... dah keja nak kena belanja kak ni!

    cabaikering

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram