Away ~

Petang japg, Luth dan kawan, Fuad akan bertolak ke Kelantan untuk satu misi pengaman di negeri Cik Siti Wan Kembang tersebut.


Oleh kerana Luth menemani kawan ke sana, Luth memerlukan seorang Tourist Guide untuk menemani Luth disana.


Mana - mana bloggers yang free pada 24hb -  27hb ini, boleh la teman Luth berjalan - jalan yer.. Call / SMS / Misscall Luth di 013-4032925 yer.. See you later!

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

9 comments:

  1. Selamat bertolak ke Kelantan..mudah-mudahan selamat.. Kalau bertemu kak Chik, sampaikan salam kak tirana pada dia ye..hehehe

    ReplyDelete
  2. salam luth..semoga slmt sammpai ke sana nnti ye..pesanan yg sama cam kak tirana jugak..klu jumpa kak chik kimslm ngan dia ye..ehehe..

    ReplyDelete
  3. luth!

    beli kerepek mai...
    hang toksah dok pi mengorat plak kat sana!

    huhuhu

    cabaikering

    ReplyDelete
  4. Aku pulak akan bercuti ke kelantan pada 27hb till 31hb jan..ermm..takleh la nk jd tourist guide ko sbb aku juga tak tahu sgt tempat2 di sana.he3

    ReplyDelete
  5. adess luth ~
    kalo g tganu bley ar jg tourist guide..
    kalo kelantan ambe dok tahu...

    ReplyDelete
  6. best pegi kelantan..
    rin baru pegi hujung thn baru ni..
    enjoy ur journey..

    ReplyDelete