Saturday, January 24, 2009

Away ~

Petang japg, Luth dan kawan, Fuad akan bertolak ke Kelantan untuk satu misi pengaman di negeri Cik Siti Wan Kembang tersebut.


Oleh kerana Luth menemani kawan ke sana, Luth memerlukan seorang Tourist Guide untuk menemani Luth disana.


Mana - mana bloggers yang free pada 24hb -  27hb ini, boleh la teman Luth berjalan - jalan yer.. Call / SMS / Misscall Luth di 013-4032925 yer.. See you later!

9 comments:

  1. Selamat bertolak ke Kelantan..mudah-mudahan selamat.. Kalau bertemu kak Chik, sampaikan salam kak tirana pada dia ye..hehehe

    ReplyDelete
  2. salam luth..semoga slmt sammpai ke sana nnti ye..pesanan yg sama cam kak tirana jugak..klu jumpa kak chik kimslm ngan dia ye..ehehe..

    ReplyDelete
  3. luth!

    beli kerepek mai...
    hang toksah dok pi mengorat plak kat sana!

    huhuhu

    cabaikering

    ReplyDelete
  4. Aku pulak akan bercuti ke kelantan pada 27hb till 31hb jan..ermm..takleh la nk jd tourist guide ko sbb aku juga tak tahu sgt tempat2 di sana.he3

    ReplyDelete
  5. adess luth ~
    kalo g tganu bley ar jg tourist guide..
    kalo kelantan ambe dok tahu...

    ReplyDelete
  6. best pegi kelantan..
    rin baru pegi hujung thn baru ni..
    enjoy ur journey..

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram