Cuti yang terakhir kali


Assalamualaikum.. Akhirnya Luth selamat sampai rumah.. Hari ni, satu hari Luth berada dipulau sana.. Berjalan - jalan dan berenjoy sakan dengan si bloggers aktif, Khairil Afzal.

Actually, dia nak belanja Luth makan, semperna birthday Luth pada 6 Januari yang lepas. Lagipun, dia mintak Luth temankan dia ke satu tempat yang amat menarik.. Best..

Perjalanan balik yang menakutkan!! Luth pegi Penang kali ni menaiki moto disebabkan bajet yang tak mencukupi Luth bertolak balik dari Pulau jam 1020pm dan sampai kerumah dalam jam 1050pm.

Angin yang bertiup kuat diatas jambatan menyebabkan Luth rasa moto yang Luth bawak terapung - apung diatas jalan. Nak terbalik pun ada.. Ni pengalaman ngeri Luth menunggang motorsikal melalui jambatan Pulau Pinang. Ngeri amat! Dalam perjalanan yang sunyi dan sejuk gila - gila tu, Luth memang banyak pk macam - macam..

Fikir masa depan, fikir esok nak praktikal, fikir tak kawen lagi hihi dan macam - macam lagi. Mana la tau, kot mati dipertengahan jalan. Sapa nak tau kan..

Tak larat nak tulis panjang - panjang.. Nak wish GOOD LUCK dan ENJOY UR 1st DAY kepada semua pelajar Politeknik Malaysia yang kini berada disemester empat (diploma) dan semester tiga (siji) menghadapi Latihan Industri yang bermula secara rasmi esok.

Wish me luck! Nantikan posting Luth esok!

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

15 comments:

  1. haha...
    nnt ko blja ako plk...


    x sabor nk baca posting sok..

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah.. bgusla Luth samat sampai.. heheh... nasib luth x terbang masa bw moto tu.. kikikiki....

    ReplyDelete
  3. Amboi Luth...sempat berfikir tak kawin lagi...hehehe..tu la kena kawin cepat2 (lol).. Apapun, bersyukurlah kerana Luth dah selamat sampai di rumah tanpa mendapat apa2 kecelakaan..Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  4. happy belated birthday luth..semoga panjang umur.. sentiasa beringat2 di jalan raya..haha

    ReplyDelete
  5. nasib baik ko masih ada chance nak kawen.. hahaha

    ReplyDelete
  6. Waitin 4 tomorrow..
    nasib ar dik xper-per..
    sempat kawen g dik..
    huhu..

    ReplyDelete
  7. syukur alhamdulillah selamat...sempatla kawin ye dak? hahaha

    ReplyDelete
  8. Luth.. asal tukaq gambr? huhu..
    ok apa Luth bawa moto tu.. heheh..
    macho beb.. chewah.. hahha

    p/s Sakit pinggang ni Luth.. asal. nak tlong cabutkan ka? hahahah

    ReplyDelete
  9. Kalau rasa nak terbang time naik moto... buat je gaya 'superman' trus... mesti lagi stabil...

    Latest post Wubi : Linux Ubuntu untuk Windows

    ReplyDelete
  10. salam, dtg ambik award dik kat blog akak.. dtg yer!!!

    ReplyDelete
  11. 6 januari...birthday Luth?

    wah...hepi besday la ye....

    semoga di murahkan rezeki & dipanjangkan umo !

    ReplyDelete
  12. uiks...ingat gambaq awek sekolah mana tadi...ekekeke

    neway...syukur hang dah selamat walopun telah ditiup angin masa tgh bwk moto tu....hahaha

    dok pikiaq kawinnnnnn ja hang noo

    ReplyDelete