Sunday, January 11, 2009

Gathering + Dating = Mini Gathering !!

Semalam Luth ber-mini gathering dengan pemilik belog Aku Mulakan Disini, Daddy Cool yang balik ke kampung halamannya disini..

Saja jela nak jumpa si Daddy Cool neh, maklumlah haritu kami buat Gathering 1st Bloggers Penang dia tak dapat nak join, so semalam jumpa dia sembang bagitau sebabla lebih kurang.. Hohoho..



Urm, banyak topik yang kami bincang semalam, dan topik yang paling best sekali ialah isu Perperangan Daddy Cool dengan pemilik blog Sedetik Hati yang amat cemburu akan pertemuan kami. MMS dihantar kepada pemilik blog berkenaan, saja untuk bagi jeles.


Betul ke Daddy Cool neh pemalu orangnya? Hahaha.. Malu ke? Luth rasa dia tak macam pemalu pun, seperti dakwaan seorang bloggers tersebut. Urm, Daddy Cool sudah memberikan sebab tak dapat menghadiri gathering yang lepas. 


Kini, ada tiga orang blogggers masih lagi tak berikan sebab mereka kerana tak dapat hadir gathering tersebut, si A, si B dan si C. Hehehe.. Just kidding!


P/s: Dah lama Luth teringin nak jumpa "orang hebat" si A tu..

13 comments:

  1. aduii..x jeles x jeles x jeles sungguh..
    jejaka pemalu jumpa jejaka kontrol macho..???...abih la..sure senyap sunyi kan sb jejaka ipoh tuh sgt2 pemalu...dushhh..

    luth..
    bgtau jejaka pemalu tuh...'perang' tambah 10 bulan...tak kiraaaa...

    ReplyDelete
  2. haaa...haaaa
    ptt le ko lesap mnsa on9
    ada date yerrr dgn dd kul

    ReplyDelete
  3. Salam...
    uwaaaaaaaa.. dia dah jmp upanya ngan dady yer.. smlm mcm x dpt jmp knun,, lalallaalal....

    ReplyDelete
  4. hamboiii... possing istimewa kah???ngeh ngeh ngeh...

    ReplyDelete
  5. wah.. bagus tul..
    leh uat gathering blogger satu malaysia plak lpas ni.. hohoho..

    ReplyDelete
  6. hmmm

    dengan aku tak teringin nak jumpa ka mamu kein?

    cabaikering...

    ReplyDelete
  7. huh...tak aci toi adik neh..
    p ngedate tak ajak akak pong..
    klau tak leh la jpe senior akak tu..huhuhuhu...
    senior yg pemalu..pemalu ke????

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram