Terima Kasih Cikguuuuuu!!!

Ehem.. Bila pulak Encik Luth pegi sekolah ni? Haha.. Terima kasih cikgu.. Sebab ada seorang cikgu telah memberikan Luth hadiah semperna Birthday Luth yang ke 20, 12 hari yang lalu..

Cikgu tersebut ialah Mizz Jaz, seorang cikgu daripada SK Sungai Buluh Perak.. Susah - susah je kak bagi hadiah kat Luth.. Terharu..

Kak Jaz ada buat entri suspen kat blog dia disini.. hehehe.. Bungkusan yang kak kirim tu sampai kerumah Luth tak silap hari Selasa yang lepas.. Erm, dah berkurun eh, baru nak buat posting kat sini.. Sorila kak.. Kamera takdak, lepastu sibuk sikit dengan keje.. Harap kak faham..

Okla kak.. Terima kasih lagi kepada kak.. Kak memang seorang kakak yang baik, bertuah la sape yang jadi adik pada akak yer.. Thankxx...


 
P/s: Kepada semua bloggers, anda masih lagi berpeluang bagi hadiah birthday kepada Luth.. (perasan) Hihi.. Bulan Januari, bulan bahagia.. Hahaha.

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

18 comments:

  1. adik ku luth
    kekanda mu ni nak gak hadiah besday yg bulan 12 ari tu

    hehhehe

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

    ReplyDelete
  2. amboi... eblahak... tunjuk adiah bagi aku terlioq...


    luth.. kalau hang nak tau.. hari jadi aku tiap tiap bulan pun ada..

    so... paham paham la nak bagi adiah

    cabaikering..

    ReplyDelete
  3. pikir balik..
    yana da wish kat luth ke blom ek..??
    kalo belum happy belated besday...
    nak adiah...??
    bg alamat..nak pos..hehe ~~
    **siyes nih**

    ReplyDelete
  4. xterlambat rasenye kak su nak ucap slmt hari lahir! moga pjg umur & dimurahkan rezki...

    ReplyDelete
  5. ko taknak hadiah dari aku ke? aku kan cikgu ..hehehehee

    ReplyDelete
  6. manis amat stuju dgn stetmen bulan jan bulan bahgie 2..
    n bdak2 klahiran januari jgak kbnykan nye cumel2 n baek2 blake je..
    :P

    ReplyDelete
  7. amboi bestnya dapat adiah yer luth.. wat promosi besar2an la.. baru dapat manyak adiah karang..hihi

    ReplyDelete
  8. Happy belated birthday. Wah ingat jugak cikgu tu kat awak yer..

    ReplyDelete
  9. oh bestnya dpt hadiah kan.. selamat ulang tahun utk luth.. emmm..citer pasal hadiah.. mcm lupa sesuatu ke...

    ReplyDelete
  10. wah!
    cikgu ingat kt anak murid tuh.
    mesti anak murid kesygan cikgu nih.
    =P

    ReplyDelete
  11. Woit! SK Sg Galah la...bukan Sungai Buluh! Galah ngan Buluh lain...Galah buat kait buah, Buluh boleh dibuat galah!

    ReplyDelete
  12. aduhaiii... sukanya tgk kucen tuh... huhuhu...

    Luth... kalu takmo.. pas aje kat akak yek... akak cop dulu tawwww... ekekekeke

    ReplyDelete