Gegarkan RNR Bagan Ajam!

Semalam (Malam Sabtu) Luth ada join satu TT yang diadakan oleh SagaIswara Club ataupun dikenali sebagai SIC. Tempat yang dijanjikan, di Subaidah Highway, Seberang Jaya jam 9 malam. Tapi, Luth sampai 30 minit selepas tu. Ingatkan tak ramai malam tu, tengok - tengok dah ada 6 meja.

Jenuh la nak salam sorang - sorang. Tapi tak kesah. Demi menjalinkan hubungan silaturrahim, kami tak kesah. Kan menjalinkan persahabatan dapat pahala.

 Pada malam tu, Luth janji nak ambil stiker rasmi SIC. Dah lama join, tapi hari tu baru je nak beli. Sebelum neh, kami ahli SIC secara haram. Haha, bermula malam tu, Luth dan kawan, Syukri bergelar ahli SIC yang sah! kami bertolak dari Subaidah ke RNR Bagan Ajam jam 11 dan berkonvoi dari Subaidah ke Bandar Perda.

Saja la nak bikin gempak. Segan Luth, depa semua naik kete dah modified. Tapi Luth standat je. Tapi tak la "pekak" sangat.  Kami sampai sana nak dekat 12 tgh malam. Dah ramai rupanya. Malam tu, ada pertandingan lawan sound sistem. Gempak gila.

Geng kami dari SIC pon ada lawan sound juga. Tapi, tak la sehebat orang lain. Diorang yang lain tu semua dah masuk autoshow dan menang pingat lagi. Tapi takpa, layan~


Kat bawah nih ada video lawan soundsystem. Tengok la ok. Visual kurang memuaskan sebab malam. Tak clear loo..

 
 

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

5 comments:

  1. Aku pun ada lepak semalam,
    aku baru pas main futsal...

    Geng hg yang dok meja depan sekali ye?

    Yang rakam kucing wat projek erk?

    ReplyDelete
  2. woo...
    gile la bikin kete..
    kete nasional je...
    tapi make up tak hengat...

    kagum siott...

    ReplyDelete
  3. Salam Mulidur Rasul....selawat dan salam ke atas junjungan besar Muhammad.

    ReplyDelete
  4. Waaa....dasat2 nie! Gua nak join tapi pakai wira plak, pakai iswara mak boleh ker?

    ReplyDelete
  5. hehe
    keta hg pun kuat gk per...
    x nk ngaku plk...

    *aku kata ni sbb aku penah naek keta hg*

    ReplyDelete