Wednesday, March 11, 2009

Ini Tidak Adil!



Harapkan cempedak nak jadi nangka! Buah lain pulak yang jadi! Last week Luth dapat bercuti pada hari Jummat, 1 : disebabkan ayah kena tahan di wad dan 2 : staff lain turut cuti pada hari Jumaat.

Impian hanya jadi kenyataan sekali sahaja. Baru aritu ada sembang.. 
Adoi.. Tak tahu la.. Daripada hari tu cuti 3 hari, 4 hari kerja kena kerja pulak hari Jumaat.

Jeles la dekat member - member yang mana cuti hari Jumaat. Penfabric Mil 3 dapat cuti 3 hari, tapi Penfabric Mill 4 tak dapat pulak. Adoyai! Rugi mampus.

Ni semua sebab boss Maintanance la pegi tanya dekat boss engineering. Dia tu tak boleh pakai betul! Tak boleh tengok orang senang! Kannei!

18 comments:

  1. l.u.t.h

    orait wat 5 hari bekerja..
    weekend cuti kn?
    ok la tu
    wink2!!~

    ya dlu LI smniggu 6 hari turun kolam.(sunburn!!) just share gan luth.

    tp mgkin luth jeles cz org len dpt cuti. sgalanya mgkin. SABA k luth.

    ReplyDelete
  2. 5hari kerje jumaat takde cuti?ari ape keje ne?haha

    ReplyDelete
  3. takpe luth.. ni baru praktikal kan.. sok2 klu kena keja lagi ler.. byk dugaannya.. byk2 bersabar ya

    ReplyDelete
  4. sABO JE LA..
    nk wt cmne dlm tgh2 kegawatan ekonomi ni, kite yg mkn gaji nie la yg kena jew...
    krg xkeje xdpt duit..
    keje plk dpt pnt..
    hmm..nk wt cmne lg la kn.....
    nk x nk terpkse redha je...

    ReplyDelete
  5. xpe bro...

    KERJA UNTUK NEGARA...

    KUMPUL DUIT BYK2 LEH ENJOY...

    mase enjoy jgn lupe AJAK WAN...

    hahahahaha

    (^_^)

    ReplyDelete
  6. ilek2 luth..
    you can!
    go luth go!
    *agak ketawe tgok pic luth yg tensen itu..kui2*

    ReplyDelete
  7. Salam luth..
    wah okey bah itu.. abis luth nak camana lagi? hehe..

    p/s - - suka tulisan besar kt entri!!

    ReplyDelete
  8. Salam..

    Aku tgh tggu nak cuti sekolah nie..huuhuhu..bleh balik kuala kangsaq..!!!

    ReplyDelete
  9. alah... xsentanding hg lagi... sampai ada 246 follower.. aku baru 62 ja... hehe..

    thx.. aku anggap tue pujian k? =D

    ReplyDelete
  10. mkn cempedak memg bes luth...
    nangka x bes sngt...
    lg2 cempedak gorng lg la sedap....
    hehehe

    ReplyDelete
  11. luth..

    pinjam topi kunin tu...

    sini ujan la...tak ada payung...

    heheheh...

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥

    *********************************

    ReplyDelete
  12. kalau aku....aku tuka kreta terus. ahakkk...kataku dgn riaknya.

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram