Ini Tidak Adil!



Harapkan cempedak nak jadi nangka! Buah lain pulak yang jadi! Last week Luth dapat bercuti pada hari Jummat, 1 : disebabkan ayah kena tahan di wad dan 2 : staff lain turut cuti pada hari Jumaat.

Impian hanya jadi kenyataan sekali sahaja. Baru aritu ada sembang.. 
Adoi.. Tak tahu la.. Daripada hari tu cuti 3 hari, 4 hari kerja kena kerja pulak hari Jumaat.

Jeles la dekat member - member yang mana cuti hari Jumaat. Penfabric Mil 3 dapat cuti 3 hari, tapi Penfabric Mill 4 tak dapat pulak. Adoyai! Rugi mampus.

Ni semua sebab boss Maintanance la pegi tanya dekat boss engineering. Dia tu tak boleh pakai betul! Tak boleh tengok orang senang! Kannei!

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

18 comments:

  1. l.u.t.h

    orait wat 5 hari bekerja..
    weekend cuti kn?
    ok la tu
    wink2!!~

    ya dlu LI smniggu 6 hari turun kolam.(sunburn!!) just share gan luth.

    tp mgkin luth jeles cz org len dpt cuti. sgalanya mgkin. SABA k luth.

    ReplyDelete
  2. 5hari kerje jumaat takde cuti?ari ape keje ne?haha

    ReplyDelete
  3. takpe luth.. ni baru praktikal kan.. sok2 klu kena keja lagi ler.. byk dugaannya.. byk2 bersabar ya

    ReplyDelete
  4. sABO JE LA..
    nk wt cmne dlm tgh2 kegawatan ekonomi ni, kite yg mkn gaji nie la yg kena jew...
    krg xkeje xdpt duit..
    keje plk dpt pnt..
    hmm..nk wt cmne lg la kn.....
    nk x nk terpkse redha je...

    ReplyDelete
  5. xpe bro...

    KERJA UNTUK NEGARA...

    KUMPUL DUIT BYK2 LEH ENJOY...

    mase enjoy jgn lupe AJAK WAN...

    hahahahaha

    (^_^)

    ReplyDelete
  6. ilek2 luth..
    you can!
    go luth go!
    *agak ketawe tgok pic luth yg tensen itu..kui2*

    ReplyDelete
  7. Salam luth..
    wah okey bah itu.. abis luth nak camana lagi? hehe..

    p/s - - suka tulisan besar kt entri!!

    ReplyDelete
  8. Salam..

    Aku tgh tggu nak cuti sekolah nie..huuhuhu..bleh balik kuala kangsaq..!!!

    ReplyDelete
  9. alah... xsentanding hg lagi... sampai ada 246 follower.. aku baru 62 ja... hehe..

    thx.. aku anggap tue pujian k? =D

    ReplyDelete
  10. mkn cempedak memg bes luth...
    nangka x bes sngt...
    lg2 cempedak gorng lg la sedap....
    hehehe

    ReplyDelete
  11. luth..

    pinjam topi kunin tu...

    sini ujan la...tak ada payung...

    heheheh...

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥

    *********************************

    ReplyDelete
  12. kalau aku....aku tuka kreta terus. ahakkk...kataku dgn riaknya.

    ReplyDelete