Sunday, May 31, 2009

Akhirnya!


Bagus! Itu perkataan yang Luth boleh katakan apabila selesai sudah perjumpaan yang dirancang, iaitu Mini Gathering Bloggers Penang yang diadakan semalam, jam 5 petang - 10 Malam. Lama bukan? Hahaha, tak ada aktiviti yang diadakan pun, hanyalah sesi bertemu muka, pandang memandang dan jeling menjeling.

Muka lama seperti yang ini dan yang ini masih setia menghadiri gathering yang diadakan seperti yang dirancangkan dan muka baru yang kami dapat kenal seperti Cik Munirah, En. Hadi dan En. Sepang mewarnai perjumpaan kami pada petang itu.

Just for fun, akhirnya Luth dapat jugak bertemu dengan pemilik blog Myfr3ak yang mana pada ketika dahulu tak dapat nak berjumpa. Tula, sebesar - besar Semenanjung Malaysia, kecik lagi Pulau Pinang. Haha, Tq Hadi sebab sudi jumpa dan belanja makan pada petang semalam.

Sejarah berulang lagi dan berjalan seperti yang dijangka. Dalam beratus - ratus blog dan berpuluh - puluh bloggers Penang yang berkumpul di KBP, hanya 5 orang sahaja yang dapat turun bersua muka untuk mengeratkan silaturrahim yang mana terjalin daripada kecanggihan IT. Tak mengapa, apa yang diharapkan, pada Gathering Bloggers Penang V.2 yang akan diadakan kelak, harap semua bloggers - bloggers yang tersenarai di KBP dapat turun untuk memeriahkan majlis yang diadakan.

Sehingga berjumpa lagi! TQ kawan!

12 comments: