Monday, June 01, 2009

Cepatnye masa! Dah 1hb June!

  • Lebih kurang 11 hari lagi, Luth akan say SAYONARA kat kilang kain apek, Penfabric Mill 4. Sebelum nak angkat kaki cabut, banyak benda yang nak kena buat. Report final tak siap lagi. Isi - isi yang mana nak dimasukkan didalam report tak cari lagi.
  • Brader - brader kat maint. dept. dah sibuk nak makan jamuan perpisahan. Perpisahan la konon, ada ke insan yang terpisah? Haha. Tak tahu lagi kat mana nak buat dinner tersebut dan Luth dok selak helaian kertas dalam dompet ni. Cukup ke nak bagi "naga" 20 ekoq makan. Wakaka.
  • Mana nak cekau duit time cuti ni? Nak cari kerja part time? Erm.. Mungkinla.. Tak tahu nak cari kerja apa. Tak mau dah kerja di restoran makanan segera. Letih! Nak cari duit untuk sara bajet nak keluar setiap hujung minggu. Hahaha. 
  • Luth dok tunggu bilalah rezeki nak makan free dan tengok wayang serta main boling FREE.. Kesian kat orang yang nak belanja Luth tu. Merajuk. Cebik bibir. Sori la kawan, aku tak ada niat nak mungkir janji. Ada rezeki, kita keluaq ok?
  • Hah, jangan lupa masuk kontes KARANGAN DUIT di blog brader macho, Khairil Afzal yang akan tutup 2 hari lagi. Cangak apa lagi? Jom kita join kontes tu. Dah ada 30 peserta. Macam mana aku nak menang Khairil?

13 comments:

  1. foto yg diambil menggunakan kamera ensetku..

    ReplyDelete
  2. Luth..
    Selamat berhempas pulas dengan repotr nanti.kah3

    ReplyDelete
  3. Salam..

    Report jangan tak siap naa...

    ReplyDelete
  4. Pejam celik pejam celik...

    Dah 1/2 tahun berlalu....

    Begitu pantas!

    ReplyDelete
  5. betol 2.. mase mmg cepat je berlalu n x trase..

    betol ke tgkp gambo ats 2 gune henset.. tp mmg cantek..

    ReplyDelete
  6. yah3!! cpt la bln 9..skrg dh bulan 6..suka sungguh mse berjalan hehe..

    ReplyDelete
  7. cis...samapi hati luth tolak semua rezeki free tuh...cis...

    ReplyDelete
  8. wah aku pun sama la..repot dah 3 bulan tinggal x bt haha..msti sakit tgn nk buat ni nt huhu

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram