Monday, June 29, 2009

Minum petang bersama bloggers Insan Tinggi

Alamak, banner kat atas tu macam segmen mari melancong ataupun macam rancangan masak - memasak je dalam blog Luth nih. Hahaha.

Eh, ini bukan posting pasal segmen yer, makcik yang ada kat atas tu ialah Cik Zafirah Mahdzir 

Sapa dia tu? Aha, dia tu blogger paling popular di Institut Perguruan Sultan Abdul Halim (IPSAH) Sungai Petani. Erm, semalam ada lah buat pertemuan empat mata dengan blogger ni.

Pertama kali Luth masuk IPSAH, nak pegi jemput Cik Zafirah a.k.a Zack. Serius taktau jalan dalam tu. Nasib baik kecik je kawasannya. Dia dah bagi direction, tapi boleh sesat jugak. Ada ke simpang empat dikatakan T- Junction?

15 minit tunggu Cik Zack ni. Ala, perempuan memang macam ni. Bagilah dua jam pun, tetap akan lambat jugak. Itulah inilah serba serbi tak kena. Haha. Cik Zack ni memang tinggi pun. Bergaya. Macam model tu. Nanti Zack, jangan lupa apply model sambilan yer. Ada kekosongan model sabun. Hahaha.

Nasib baiklah Cik Zack ni peramah macam Luth jugak. Taklah macm ayam dengan itik. Sorang senyap dan sorang. Oklah kan? Cik Zack terlalu excited bersembang petang semalam, sampaikan air atas meja pon boleh tertumpah atas seluar. Dahla pakai seluar cerah, nasib baik tak banyak, kalau tak jadilah kes kebocoran. Hihihi.

Anyway, terima kasih kerana sudi jumpa Luth petang semalam. Alahai, kami lupa nak tangkap gambar berdua semalam. Ingatkan nak suruh abang mamak tu tangkap gambar, tapi disebabkan dia tu tengok pelik semacam je, tak jadi la pulak. Lagipun, Luth kan pemalu! Awwww....

Jom ushar blog Cik Zafirah a.k.a Insan Tinggi

39 comments:

  1. zack single owkeeeeeeeyyyyyyyyyyy
    wey aku dgn ada mati2 ingat ang juai kain tau dak??
    hihi jgn mara... =p

    ReplyDelete
  2. bkn banner msk2 la. tp banner jln2 cari mkn. tlg gnntung gmbr ni kt dinding restoran awk ye ? wakaka

    ReplyDelete
  3. ah ayat bawah mmg tak bole bla ah..
    pemalu konon...

    ReplyDelete
  4. hahahah.
    banner mcm rancangan jum2 gi makan dgn riang ria. :P

    ish kejam je kutuk2 lebih.
    hahahah.
    ehh yg pompuan siap lambat tu kan kan, ada la logiknya.
    kalau yg bertudung especially, kan kena amek masa pakai tudung.
    pin sana, pin sini.
    kalau tudung ekin tu takda hal la.
    ehhh kite siap cepat k.
    ikut perangai ayah n abang:D

    ReplyDelete
  5. fuiyo... fuiyo... berdua jer ker... cam ader aper² jer... (gosip gosip)

    anyway luth ni memang pemarah orangnya... eh silap.. peramah!!

    p/s: cik zack bila nak jemput kita pulak (ada hati) heuheuheu...

    ReplyDelete
  6. kalau turun jb, sila beritahu! sekian. ^_^

    ReplyDelete
  7. mama mia >> dia single ke?
    wow.. takpala.. dia level tinggi tak padan dgn kami..

    yaya>>
    chek memang pemalu pon.. baru nak taw ke? haha

    ReplyDelete
  8. wah luth....
    berkembng sunguh...
    nsb la ko sngle...
    klo ak da kn kejar ngn parang da...
    hehehe...
    pe lg...
    usha la...
    ko ckp nk cr awek...

    ReplyDelete
  9. cik erin >>
    yela, pakai la cepat2.. tak kisahla macam mana nak bersiap pun..huhu..

    ady>>
    1st time jumpa maa.. mana ada apa2.. ber2,3,4,5 sekali ngn abang kedai mamak.. wakaka..

    ReplyDelete
  10. zara >>
    tunggu ko amek degree kt usm. bolehla jumpa..

    capiqa >>
    lambat lg nak g sana.. waaa...

    ReplyDelete
  11. wooo pasni leh la gathering mane2 lak luth..nak join same..hu3

    ReplyDelete
  12. qilan87

    boleh2, aku jumpa hang kt tepeng la k.. hihi..

    ReplyDelete
  13. hi hensem..pemalu rupenye..nnti turu klate contact la ku..leh mengeteh..haaa

    ReplyDelete
  14. azizan >>
    boleh je.. aritu aku da turun kelantan da.. sorg blogger pon takmo bg respon.. huhuhu..
    lain kali yerr..

    ReplyDelete
  15. waahh..nk mnum same2 gak..
    wlau pn tak diajak, tak kire..
    nak gak!!
    wahahaha (ketawa jahat!)

    ReplyDelete
  16. wahahha.. nak minom boley,
    janji jgn bg tumpah air atas meja sudah!

    ReplyDelete
  17. oooooo..
    kamu kutuk sy ye..
    neway..nice meeting you..
    mulut pot pet pot pet...
    mcm murai..
    excited sampai air tumpah..
    len kali dtg SP..
    kita tgkp gmbq naa..
    =)

    ReplyDelete
  18. zack >>
    dia dok kata kt org, dia pon sama..
    ok baek.. roger in out..

    ReplyDelete
  19. nape lak makcik?mude n kiut miut lg tu..ssuai dgn aku..ekeke

    ReplyDelete
  20. aaa tula...z tu degil...da gtau da kt dier...tu simpang 4 bkan t-junction...confident aje...hehhehe...

    ReplyDelete
  21. zack neh left-handed. hehe.

    xtaula knape nak bgtau. maybe sbb zack posing tgn kiri kot. heheh cek zack jgn mara naaa..haha

    ReplyDelete
  22. Oh, dating dgn bakal cikgi ye! Kyriel tak join sekali ke? Mesti best kan dpt jumpa blogger nlagi, awek pulak tu, hehehe!Jgn marah bro! Gurau je!

    ReplyDelete
  23. laen kli jupe zack, ajaklah gi mkn restaurant btul..huhu..xyah bau ketiak busuk org lg kn zack? hehe..

    btw, i pun blogger popular kt ipsah..waah, berangan sungguh..xpe low profile skit!

    ReplyDelete
  24. zai >>
    makcik la.. potpet potpet..

    Farhana>>
    mamak tu biasala. mana boleh tengok orang lain bahagia..

    ReplyDelete
  25. nazra >>
    Kulim tak jauh sangat.. takdak modal nak kata sesat. hahaha..

    infinity1811 >>
    Dia cikgu English. simpang 4 cakapla 4. jangan cakap 3.

    ReplyDelete
  26. farah haris >>
    oh yeke.. spesel la eh minah ni.. hihi..

    Myza Pesona said >>
    Eh, mana ada dating.. kuar minum je.. takde k istilah dating taw.. taw..

    Att Ashburn >>
    tak cukup masa nak bawak g kedai hebat2.. masa tak cukup maa..

    Monkey D Luffy said >>
    Huhu..comei ek.. memang pon..

    pen biru seorang gadis said >>
    Luth memang pemalu. Ini FAKTA bukan AUTA!

    ReplyDelete
  27. selepas membaca komen2 di atas, dpt disimpulkan bahawa:

    sy mmg left-handed..pgg fork pn pakai tgn kiri..

    ad org ckap sy kiut miut..wa..i like..thank you.. =)

    dan luth akui sy comei!

    hihihihi...

    kembang kempis idung ku ni..

    ReplyDelete
  28. hoho...mesti menarik kalo kita buat gathering bloggers...huhu...

    ReplyDelete
  29. salam luth...tulun wat kan banner ea untuk blog ratu yg baru k...hope sudi la...tema dia amik tajuk utama blog tu k...huhu~ terimas...

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram