Sunday, June 28, 2009

Ushar Wayang | Transformers 2 : Revenge of the Fallen

Adui, rasa tak puas kalau tak buat review pasal movie nih.Transformers 2 : Revenge of the Fallen merupakan movie yang paling terbaik pada pertengahan tahun 2009 dan mungkin yang terbaik dalam tahun ni. Ramai dah blogger dah mereview pasal cerita ni. Ada yang siap jadi pengunjung pertamalah, itulah inilah semasa menyaksikan cerita ni. So, tak tahu nak review apa lagi.

Luth dah terlewat 2 hari menyaksikan filem yang gempak ni pada hari Jumaat malam di Sunway Carnival Mall Seberang Jaya,  rasa layann je tengok midnight cerita ni. Terpegun, tak terlena pun.Banyak sangat aksinya. Lepas keluar je dari panggung, pintu keluar tu jammed la pulak.Ramai sangat.  Terima kasih kepada anda yang mana membelanja Luth tengok cerita ni. Terima kasih banyak - banyak. Budi baik anda akan saya balas nanti, Insyaallah. Hehehe.


Tak tahu nak komen apa dah sebab terlalu ramai blogger mereview pasal movie ni. Apa yang Luth boleh katakan, kepada anda yang tak tengok lagi tu, carilah peluang anda untuk menonton movie ni. Rugi kalau tak tonton. Sementara pisang goreng masih panas. Lai lai lai!

P/s: Nak tunggu orang sana belanja, lambat lagi la yer..
P/ss: Esok nak tengok lagi. Sapa nak ikut?
P/sss: Syoknya tengok wayang free..

12 comments:

  1. yeah,Transformers sgt2 besh..hehe
    mesti ada yg ketiga nnt kan..x sbr tunggu..

    ReplyDelete
  2. Fiza >> yang ketiga taktau la macm mana.. nanges dlm panggung kot??? wakakaa.. optimus prime mati pon ada je mamat kt sebelah tu nanges.. hahaha

    Zack >>
    Nak join jomla. Kikiki

    ReplyDelete
  3. wohohoho. sgt menarik cite nie.

    terima kasih kpd ANDA juga. huhuhuhu.

    autobot, transform!!!!

    oh yeah!

    ReplyDelete
  4. meo188

    "bee, jangan bee jangan.. bahaya.. " kata sam kepada bumble bee..

    ReplyDelete
  5. nak wayang free gak leh tak?
    selalu tengok kat mana?
    qbay best!

    ReplyDelete
  6. Faisal >> Orang sponser.. nak kena tanya taukeh dulu la ek.. Kami orang seberang, dok tengok kat Sunway, Perda, Pasific jela..

    ReplyDelete
  7. tgk mid nite last friday gak erk...sama lah kite..ramai giler...tgk gak event duk depan..huhuhu

    ReplyDelete
  8. tengok wayang free tu yang tabuley blah.

    *jeles*

    ReplyDelete
  9. tgok free mmg ar syok..huhu..sweet lom tgok lg..asik sold je..geram tol..

    ReplyDelete
  10. best sgt ke?huhu nape tak rase trpnggil nak tgk ek..hehe

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram