Saturday, July 04, 2009

Ushar Wayang : Ice Age 3 : Dawn Of The Dinosaurs

Adoi, Luth ketinggalan bas lagi. Agak lambat bagi Luth untuk mereviw filem ini sebab ia dah lama ditayangkan dipanggung wayang Malaysia. Apa yang Luth nak kata, kalau anda bosan dan tak tengok lagi filem nih, pegila serbu panggung wayang berdekatan. Taubat tak rugi.

Kawan Oh Kawan. Cerita ni berkisar semangat setiakawan dan perpaduan diantara satu sama lain. Tengok tu, haiwan pun pandai berpadu untuk selamatkan kawan dia yang susah, kita manusia ni suruh berpadu dan bekerjasama pun payah. Contohila cerita Ice Age 3 ni, Best! Tengok trailer Ice Age 3.


Luth bagi 5 bintang untuk filem animasi Ice Age 3 : Dawn Of The Dinosaurs. Memang lawak!

16 comments:

  1. wAa..mAu tGk iNi cRiTe LoRh..mMg LaWak..cOz tGk gAzEt dYe pOn dA LaWak..xSbR2..hUu~

    ReplyDelete
  2. aku rasa iced age sure lagi best drpd transformers kan. hehe :)

    ReplyDelete
  3. okay la tu luth, yg aku ni. panggung dah ada kat taiping pun tak menjenguk lagi. ades

    ReplyDelete
  4. @K nizam

    memang ice age lagi lawak dari transpomers..

    ice age lain, transpomers lain.. lain cerita lain cara maaa...

    @isa
    pegi la jenguk sebelum masuk blaja

    @farh
    jangan tunggu lama - lama.. nanti teringin..

    ReplyDelete
  5. ohohohoh~

    esok nk g layan movie r
    :p

    nk try tgk citer nie
    (^_^)

    ReplyDelete
  6. waaa..bleh kate muvie wajib tonton la nie...mau tgk tp suda tadet mase mau ke cinema

    ReplyDelete
  7. erm, bru tgk midnight smlm. mmg best. dlm cite tue ada sentuh sedikit...ttg life berbeza dan yg bujang dan yg dah kawin susah nak hangout. mcm life sye je. kwn2 dah kawin. sye duk sorang2.... khidupan yg sepi huhuhuhuhu

    ReplyDelete
  8. hohooo...nape la byk sgt movie beshhh kuar neh....adeh~

    ReplyDelete
  9. Saffa dah tengok dah. memang best giler!

    ReplyDelete
  10. ice age dgn woder pet , mn lg best ??? hakhakhak

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram