Friday, August 07, 2009

Jumpa disana!

Aduhai, sudah lebih kurang lima hari Luth melangkah masuk kembali semula ke Politeknik Seberang Perai setelah hampir 6 bulan tidak masuk ke kelas. Alhamdulillah, pendaftaran sebagai pelajar semester 5 di Jabatan Kejuruteraan Mekanikal berjalan lancar dan juga penyerahan laporan akhir latihan industri pun berjalan dengan baik sekali.

Biasala adat belajar di politeknik, pada minggu pertama selepas pendaftaran, sebarang kelas pengajaran dan pembelajaran tidak akan bermula lagi. Lepastu, kami ni pegi kelas untuk dengar 'briefing' daripada pensyarah dan juga menghabiskan masa bersama rakan - rakan je. Maklumlah, enam bulan tak jumpa. Banyak cerita itu ini.

Ok, Esok, Luth akan sertai konvoi untuk meraikan kenduri perkahwinan president kelab Saga Iswara (SIC) Malaysia yang berlangsung di Seberang Jaya Pulau Pinang. Sebagai ahli SIC Penang, Luth kena la juga sertai konvoi tersebut. Dalam anggaran, sebanyak 50 buah ahli / kereta saga iswara akan menyertai konvoi hari esok. Tak tahu pula 50 buah tu daripada mana pun tak tahu.

Esok juga, Luth akan sertai perjumpaan deejay Desa FM yang mana bertempat di Kuala Lumpur dan perjumpaan tersebut diadakan pada waktu malam. Luth sendiri akan sampai kesana pada waktu malam juga.

Ok, sampai disini saja untuk posting ini, kalau mana - mana bloggers yang lapang untuk minum2 santai bersama Luth pada hari Ahad nanti, jangan malu - malu sms, call or misscall Luth. Contact number ada disini.

10 comments: