Sunday, August 09, 2009

Selamat akhirnya! Desa FM Un - Official Mini Gath 2009

Ok, alhamdulillah. Akhirnya apa yang dirancang berjalan dengan lancar. Luth selamat sampai ke Kuala Lumpur pada jam 11-15pm di Puduraya dan disambut oleh rakan blogger dan juga Dj Desa FM. Walaupun agak tersasar seperti dalam perancangan awal, tapi perjalanan pertemuan tetap berlangsung.
Sungai Petani, 8hb Ogos 2009 : Jam 1.30pm

Pengantin berbaju 'Pink' bersama Sic Crew

Majlis perkahwinan Acai @ Azfar dengan pasangannya berlangsung dengan amat lancar sekali. Luth yang mempunyai salah faham semasa perjalanan konvoi, ingatkan majlis berlangsung di pihak lelaki di Seberang Jaya, tapi rupa - rupanya majlis berlangsung di Taman Ria, Sungai Petani.

Konvoi dari Seberang Perai ke Sungai Petani hanya disertai oleh tiga belas buah kereta bertambah ke lima belas setelah sampai di Tol Sungai Petani Utara. Majlis Acai memang meriah. Siap boleh karaoke lagi untuk pengantin. Haha. Yang pentingnya, kami dah selamat sampai dan pergi majlis di pihak perempuan, cuma Luth tak dapat nak sertai majlis pihak lelaki pada hari ini. Diucapkan, semoga panjang umur dan berkekalan perkahwinan korang. Selamat tamat zaman bujang. Hahaha.


Puduraya, 8hb Ogos 2009 : Jam 11-15pm


Memang rushing! Lepas abes konvoi dari Sungai Petani, Luth terus ke Penang Sentral untuk amek tiket bas ke KL. Aiseh, ingatkan tiket 5.45pm tu sempat la Luth nak balik - balik untuk bersiap, rupanya tak. Ada sedikit kelewatan 10 minit. Tapi, tetap sempat catch - up bas tu. Huhu..

Munirah, Dj Eva, Mama Rozi, Musang
Dj Aus, Dj Double D, Luth dan Mie (Tupai Terbang)

Luth menjejakkan kaki ke KL setelah dua tahun tak datang sini. Dah dua tahun tak naik bas, tahun ni Luth naik bas. Hahaha, lain kali Luth akan turun ronda - ronda KL pulak. Terima kasih pada kawan yang menjemput tu, korang memang best. Terharu Luth.


Lepas sampai je di Pudu, kami terus ke Pavilion untuk berjumpa dengan Mama Rozi (co-author penulisan 2u) dan juga lima pendengar Desa FM lain serta Dj Aus di Red Box. Tiga jam juga berada disana. Habis dj - dj nih melalak. Kemudian, selepas abes je minum, kami terus beredar.


Thankx to Dj Aus sebab tumpangkan Luth untuk gath kali ni. Budi baik anda amat Luth hargai dan tak dapat dibalas. Ok, update seterusnya selepas ini. :D

8 comments:

  1. best kalau dapat join.. tak aku jauh diseberang laut china selatan!!

    ReplyDelete
  2. huih..
    da smpi KL berjalan...
    sakan2..
    hihiih

    ReplyDelete
  3. memang seronok dapat wat gathering ... sekali sekala. Tentu banyak citer yg dibualkan. Selamat pengantin baru, kepada pengantin la ..

    ReplyDelete
  4. o best ye, btahun2 tak gath

    tatau fee drop sini

    hohuhohu...

    ReplyDelete
  5. smpi2 terus terjah pavillion , mmg hebat ... huhu

    ReplyDelete
  6. aku nak dtg aritu tunggu ko kol takde pon.. tunggu ko sms takde pon.. ajak dak2 blog smua tak dpt nak pi.. adoi!

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram