Relationship

Sekarang ni susah aku nak cakap pasal relationship.

Sejak putus cinta dengan kekasih lalu, perasaan nak bercinta dengan lebih serius menjadi hambar. Yelah, macam biasa orang kata cinta ni perlukan masa. Cinta tak boleh dipaksa dan tak boleh dicari.

Cinta akan datang dengan sendiri. Lebih lama lebih manis. Lebih lama, lebih sayang. Tapi kalau perkara yang terjadi disebaliknya siapa yang sanggup hadapi kan?

Dalam masa kita menyintai, kita perlu dicintai agar hubungan yang ada kekal lama dan stabil. Kalau tidak, gayanya macam tepuk sebelah tangan lah.

Actually banyak benda aku nak tulis.. tapi.. nantilah :)


Luthfi Suib

Abah Rizqi. 30 Tahun. Seorang yang minat menulis dan mengembara. Dah banyak sangat tulis blog, berpindah randah dari Wordpress ke Tumblr dan kembali ke Blogger. Saya suka menulis tentang kehidupan, berkongsi pengalaman dan lain-lain lagi.

No comments:

Post a Comment