Berehatlah, njangGenap sebulan pemergian mak saudara aku, Njang Che Som binti Chat yang meninggal dunia pada Sabtu, 7 Oktober 2017. Pemergiannya meninggalkan kesan kepada keluarga kam especially diri aku yang agak rapat dengan arwah Njang.

Aku lahir dalam keluarga yang besar. Mak dan ayah merupakan sepupu rapat oleh dua keluarga dan berkahwin. Mak ada enam orang adik beradik daripada dua ibu, manakala ayah ada 3 beradik daripada seibu sebapa dan beberapa orang adik beradik lagi daripada perkahwinan ibu dengan bapa lain, bapa dengan ibu lain dan sebagainya. Oleh sebab ini, aku harus katakan keluarga aku adalah keluarga yang besar.

Semoga roh arwah Njang ditempatkan bersama dengan orang yang beriman. Amin.

Luthfi Suib

Abah Rizqi. 30 Tahun. Seorang yang minat menulis dan mengembara. Dah banyak sangat tulis blog, berpindah randah dari Wordpress ke Tumblr dan kembali ke Blogger. Saya suka menulis tentang kehidupan, berkongsi pengalaman dan lain-lain lagi.

1 comment:

  1. Al-fatihah, salam takziah buat bro dan sekeluarga, semoga arwah ditempatkan dikalangan mereka yang beriman, soleh dan solehah serta ahli syurga.

    ReplyDelete