Wednesday, November 19, 2008

10 comments:

  1. risau je takut nnti dia transform jd robot transformers.. hehe

    **kalau dpt maintain speed mcm ni, dpt la aku balik kg dlm masa 1jam lebih je..

    ReplyDelete
  2. isk apa concept2 ni..buat la betul2 kan..cun tuu

    ReplyDelete
  3. tin suka keta nih...cmni baru la keta malaysia leh maju..tapi pemotoran malaysia still low..pa pun malaysia ku dah maju..yes!!!!

    ReplyDelete
  4. welcome back to right track ...

    dulu buat keta sebab nak wat duit..jadi mcm hampeh la...

    kalau buat keta sebab memang nak wat kereta, akan hasilkan kereta yg best..

    *TQ sebab dah takdak word verification..rimas aku..

    ReplyDelete
  5. bentuknya ala2 cam keta alfa romeo.. tapi tak ingat siri keberapa.. lebih kurang ler.. nampak betul2 sport..

    ReplyDelete
  6. wow...body die bgus x?kang jd tin sardin mmg kne kutuk kaw2 kat TopGear...

    ps:kelaka tgk Kelisa kne kutuk kaw2 kat TopGear

    ReplyDelete
  7. Cite sket pasal harga... keta ni MPV ke?

    Latest blog GOM Player: Media Player Terbaik

    ReplyDelete
  8. smart..memang smart..bape agk2 rege die?

    ReplyDelete