Tuesday, December 30, 2008

TAHNIAH!


Tadi pagi Luth bawa adik ke sekolah dia. Ehem, semalam cek dalam paper, keputusan PMR 2008 keluar 30 Disember 2008. So, lepas siap - siap Luth bergerak bawak ayah,adik pompuan dengan adik laki Luth + sorang kawan adik pegi ke sekolah dia.

FYI, adik Luth neh sekolah agama di Kepala Batas, lebih kurang 25 minit daripada rumah Luth.Sampai - sampai je sekolah, ramai dah orang sampai dan ambik keputusan diorang masing - masing. Lepas je ambik keputusan, kami terus balik rumah. Sebab ada function petang japg.

Result dia? Urm, biasa - biasa saja.Sekalung tahniah Luth ucapkan kepada adik kerana berjaya jugak menempuh peperiksaan PMR dan memperoleh keputusan yang memuaskan. Tahiah juga diucapkan kepada adik - adik blogger yang mana turut mengambil keputusan PMR pada hari ini.

Gagal sekali, bukanlah bermakna kita akan gagal untuk selama - lamanya. Esok masih ada peluang yang lebih baik untuk kita. Gagal PMR tak apa lah lagi, jangan gagal SPM! Untuk adik, good luck dan berusha lagi untuk peperiksaan PRA (Peperiksaan Rendah Agama) kalau tak silap la.. pada tahun depan.

Actually, Luth ada banyak posting untuk dipost kan, esok atau lusa Luth akan publishkan. Sibuk ya amat cuti - cuti neh.. Dahla kena jadi driver kehormat bagi family, nak kena jadi maintanance pulak kat rumah nih, buat itu ini. Luth saja anak laki yang besar dan boleh diharap kat rumah ni. So, banyakla kerja sikit. See you all at next entry!

P/s: Kepada pemenang kontes di blog Luth yang lepas, Kak Cutemiut, Zara JB dan Jentayu Tiara, tunggu la eh hadiah - hadiah korang akan diposkan pada waktu yang terdekat. Minta maaf yerr..

Adik Farah dan Cik Cacen, terima kasih kerana memberi E-Card kepada Luth. Luth simpan kat sini ok!

15 comments:

  1. Tahniah utk adik Luth... Anak kak tirana pun ada yang amik PMR..hehehe..senyum memanjang dia hari ni sebab dapat good results..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. tahniah...gandakan lagi usaha utk spm nnti..

    ReplyDelete
  4. tahniah buat adik syafiqah~

    btul kata luth tu. result pmr x mengancam xpe. jgn spm kantoi sudey~
    =)

    ReplyDelete
  5. betul tuh..spm yang penting penentu segalanya...adik kite pun baru dapat result..ok la juga, di luar jangkaan...apapun, good luck to your sis k

    ReplyDelete
  6. betul tu... kegagalan lebih manis dari kejayaan

    ReplyDelete
  7. congretz utk adik ko tu...
    ko tak bagi ape2 ke??
    takkan sekalung tahniah je??

    bg le se-set prosperity burger yg dabel tu ke, big mac ke, se-das quarter pounder ke...
    anak patung barbie...ape2 je laa..
    ko kan abang yg baiikk...hahah

    award ko aku lupe la nk tempek...
    dlm mase yg terdekat ni ye..tenkiu...

    ReplyDelete
  8. teringat zaman ambik result PMR dolu2....hehehhe

    ReplyDelete
  9. hai cuti2 pon menyibukan diri ker..

    apa2 pon ucap tahniah kt adek kamo kata a little bit ensem ucap

    ReplyDelete
  10. salam. whua.. tahniah buat adik luth.. upanya adik kita sama la duk ami peksa PMR ni juga.. huhu.. semg adik2 kita sem ni suma berjaya.. amin... n ko gak Luth.. :)

    ReplyDelete