Tuesday, January 20, 2009

Dj Luth "boleh didapati" Di DESA FM!

Ini merupakan pengumuman daripada Luth untuk memberitahu rakan bloggers bahwasanya, Luth telah rasmi menjadi salah seorang Deejay di radio Internet No. 1 Malaysia, Desa FM Poyo

Macam mana Luth boleh jadi Dj di DesaFM?
Oh.. Semua ni kena berterima kasih kepada Dj Fairuz, penerbit di DesaFM kerana meng"offer" Luth untuk menjadi ahli keluarga di DesaFM.. Sebenarnya Luth malu gak nak menDj pada pertama kali, sebab suara tak sesedap Dj Fairuz yang macho tuh.. Oleh disebabkan perasaan INGIN mencuba, Luth beranikan diri untuk On Air menjadi Dj disitu dengan tunjuk ajar Dj Fairuz dan Dj Teddy.

Luth, ada gaji/komisyen ke?

Nope.. Tak ada apa-apa bayaran dan ganjaran kepada Luth untuk tugas menDj di DesaFM. Bagi Luth, Luth nak cuba HOBI baru pulak. Dulu - dulu, kita gila ber-YM, lepas tu dah advance sikit, layan Friendster pulak, then Myspace, lepastu meluahkan perasaan di BLOGGER, Luth takkan tinggal dunia ber-blog dan kini Luth nak mencuba menjadi penyampai radio pulak. Sebenarnya, memang cita-cita Luth untuk menjadi Dj (impian.. hihi) oleh disebabkan Luth neh banyak cakap sangat. Mak Luth yang cakap macam tu. Ni kira mimpi menjadi kenyataan ar lebih kurang! ahaks..

Diharap rakan semua akan memberikan sokongan kepada radio DesaFM dan Luth semasa meng-onlinekan diri.. DesaFM, Muzik Anda, Muzik Kami!

9 comments:

 1. hehehe...

  suara kau ok la Luth!!

  hehehe...

  selamat berjuang!!

  ReplyDelete
 2. mane 1 sore ko ni..
  online bila??
  i mean kul bape

  ReplyDelete
 3. luthx??

  woo. dah jadi DJ yeap!
  so,??
  bile on air yeap.?
  nak gaks taw,
  mane taw. nanti boleh dgr sore secara live. masyuk!!

  neway, take ur job!
  salute la beb...

  ReplyDelete
 4. wahh dh advance yerr
  ble nk bt 1 slot b'DJ dgn aku haaa

  ReplyDelete
 5. ooo on air mlm ek.
  x dpt la nk dgr..
  hm, menarik la dj kt tenet.
  so Dj kt desaFM ni ada konti ke?
  mcm mane tu ek. xtau cmne. hehe.

  anyway, juso kt perda tu la. yg baru tu :)

  ReplyDelete