Selamat Ulang Tahun Sayang


Yang tulus ikhlas
Ingin sekali sekala dirinya dibalas
Walau hanya dengan dakapan di angin lalu

Yang selalu memberi
Ingin sekali sekala jadi penerima
Cukup dengan salam dan manis doa

Aku ingin kau merasakan hebatnya cinta
Dan leburkan saja serpihan calar derita

Selamat ulang tahun sayang
Kini kau bersayap, pergilah terbang
Rentaslah langit cita cita mu
Harap nanti kita 'kan bertemu

Selamat ulang tahun sayang
Janganlah engkau tak terbang pulang
Ku nanti penuh kerinduan
Selamat tinggal, selamat jalan

Aku hanya inginkan engkau setia
Kerana setia yang mencipta bahagiamu
_____________________________________________________________________
Minta maaf dengan kejadian semalam. Aku hanya merancang untuk menceriakan dirimu, tetapi yang berlaku, disebaliknya.

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

21 comments:

  1. hepi bday to her..
    wish her..be happy always
    bahagia kn idup dia okeh

    ReplyDelete
  2. happy birthday to her!

    semoga sentiasa ceria dan diberkati Allah hendaknya..=)

    ReplyDelete
  3. happy besday to sayang..
    alamak!terlebih sudah..

    moga pjg umur dan diberikan nikmat kesihatan dan kebahagiaan..

    ReplyDelete
  4. Happy birthday to her..moga dia tabah menghadapi dugaan

    dan untuk Luth juga..bersabar banyak-banyak.

    ReplyDelete
  5. Selamat hari lahir Cik Sephia,

    semoga anda sentiasa mengetahui apa yang anda lakukan dan semoga anda tabah melalui perjalanan yang penuh dengan duri ranjau..

    Hargailah apa yang kita ada hari ini.

    ReplyDelete
  6. hepi besday cik sephia..
    moga perjalanan hari2 mendatang lebih ceria...

    pada luth...byk2 bsabar k..

    ReplyDelete
  7. Salam..

    Selamat halri lahir pada cik sephia..Semoga hari2 mendatang akan lebih tabah menghadapi ujian dari Tuhan..cepat2 lar bersatu dengan luth nie..sian aku tgk dah..

    Terbanglah dengan sayap yg lebar, tapi jgn pernah lupa pada bumi yang sedia menanti kau mendarat..

    ReplyDelete
  8. selamat hari jadi :D. lagu imran ajmain yang sangat best :DD semoga kamukamu happy everafter :)

    ReplyDelete
  9. salam adik..semoga hari lahirnya tahun ini merupakan titik perubahan ,perubahan yg lebih baik kepada hubungan korang.akak sentiasa doakan....amin..

    ReplyDelete
  10. happy bday buat si dia..

    luth, rilex..dlm perhubungan cenggini, kena perlu byk bersabar. jgn cepat kalut..

    ReplyDelete
  11. hepi bday syg! erk?
    :)

    die bru nk masuk 20 ye?
    semoga dia makin matang dan kuat menghadapi hidup ni!
    luth pun sme,takmo sedeyh2 taw!
    senyum sikit.. :)

    ReplyDelete
  12. happy birthday to her. percaya apa yang berlaku ketentuan. beri sedikit ruang. kalau memang dia kepunyaan kamu, Tuhan akan makbulkan.

    ReplyDelete
  13. hhhmmmmmm... aku dah baca blog friendster hg... maybe betul dia ada masalah... tapi dia xpatut buat gitu... hg kena tgk dia betul2... harap dia x terikut2 dengan member dia...

    anyway, hepi besday kat dia...

    ReplyDelete
  14. kesian luth.. apapun tabahkan hati.. berdoa semoga sephia tak berubah hati ya.. anyway selamt ulangtahun yg ke 20 utk sephia... semoga dia berbahagia hendaknya

    ReplyDelete
  15. hepi befday to her :)
    moge tabah dalam mengharungi liku2 kehidupan..
    n moge bahgia sentiasa :)

    ReplyDelete
  16. hepi befday to her :)
    moge tabah dalam mengharungi liku2 kehidupan..
    n moge bahgia sentiasa :)

    ReplyDelete
  17. tayang awek sudeh...
    he he he

    lawa2....

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

    ReplyDelete