Monday, March 02, 2009

Malam Yang Best!

Malam 28hb yang lepas, Luth dijemput ke Majlis Keraian salah seorang staff di department Maintanance di Penfabric Perai. Malam tu, Pak Long ataupun nama sebenarnya Pak Nahar membelanja kami makan besaq. Memang best! Tempatnya, di BM Tomyam Bandar Baru Perda!

Menunya, Tomyam, Ikan siakap tiga rasa, telur goreng, ayam goreng bercendawan dan juga sawi masak ikan masin. Memang umph. Semua sekali pada malam tu, dalam 25 orang. Memang best kalau ramai - ramai. Suasana tu best.


Majlis kami bermula pada jam 830pm dan berakhir dalam pukul 10 malam. Puas makan. Kenyang perut malam tu. Puas! Luth tak suka sangat tomyam. Tapi, dah orang belanja, kita makan la puas - puas.

Terima Kasih kepada Pak Long kerana membelanja kami semperna persaraan beliau daripada Penfabric. Walaupun kami baru saja kenal, tak sampai dua bulan, tapi Luth dan Pak Long serta rakan - rakan lain rasa macam dah kenal lama.


Kemudian, kami semua pegi ke karaoke di Bandar Perda.Best. Layan je. Dah orang belanja, memang best. Yelakan, gaji dah masuk. Tu la tak kesah nak belanja tu!

15 comments:

  1. Org kata,'rezeki jgn di tolak...musuh jgn di cari'.

    Kira orait la tu....org belanja mkn besar....

    R u happy rite now ? emm....

    ReplyDelete
  2. Bagus kamu enjoy setelah bersedih2an tempoh hari. Hidup perlu diteruskan. :)

    Seperti kata ixora, rezeki jgn ditolak, kan?

    ReplyDelete
  3. wah!

    bestnya Luth!

    nak tengok senyuman kat muka Luth..
    jangan sedey2 lagi ek?

    take care!

    ReplyDelete
  4. Luth,
    Life has to go on ! And it's a long way to go! Let time decides what's best for you!

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. owh..macam best je..orang belanje memang best walaupun makan tu kdng2 tak sedap mane pun hhehe

    ReplyDelete
  7. wah.. bestkan luth dapat makan2 ramai2 camtu.. terhibur la dari kesedihan tu..

    ReplyDelete
  8. Luth..ni kedau fav saye gak...")mmg sedap..last friday je baru g...kat perda kan?heheheeh..")
    nyum nyum nyum.....

    ReplyDelete
  9. mkm besar...
    keje kilang mmg gaji lebat, sebab tu boley enjoy

    haha =)

    ReplyDelete
  10. tgk n3 ni di waktu pagi
    membuatkan perut akak berdangdut sakan...

    hahhaha...lapor arr...

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram