Lagi - Lagi Tag : Tag Birthday dari AhmadSufi

Adoi, Luth dah kena Tagged oleh Sufi. Dah lama da Luth tak layan tag. Dah banyak kali da kena tag, tapi masa tu Luth sebuk. So, sekarang ni ada la masa sikit nak buat tag - tag neh.. Ok.. Ini syarat - syaratnya :

The rules are:

1) Make a list of what u want on your birthday
2) The list should be 10 numbers
3) Post the image of this award to your posting
4) Give it to 10 frens of yours


Untuk pengetahuan u'all dan ekspesiali Ahmad Sufi, birthday Luth dah lepas dah pun pada awal tahun haritu. Kalau nak tengok, klik sini. Luth jawap je la tagged neh, untuk birthday tahun depan. 


  1. Nak dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki. 
  2. Nak celebrate birthday seperti biasa, bersama mak, ayah, abang, kakak dan juga adik. Tak lupa bersama si dia. 
  3. Masa hari tu, nak juga diistiharkan cuti semperna ulangtahun kelahiran Luth. wakakak..
  4. Nak semua orang wish, tapi jangan kata Luth jadi orang tua.
  5. Haritu, nak jugak dapat call dan sms free dari Maxis dan Celcom. (tahun ni tak dapat nak enjoy call free dari Celcom)
  6. Hadiah? Bagi sebijik BMW M6 cukup la.
  7. Tak pun bagi cash rm10k ke, untuk modified kereta kebalku.
  8. Nak Nikon D60 ~ Ubey boleh la bagi hadiah tu kat aku!
  9. Nakkan domain + hosting free ~ Zaki, boleh la..
  10. Dah lama dah guna laptop ni. Nak jugak laptop baru.
Ok, itu merupakan 10 wishlist Luth. Cukup - cukupla untuk wish tahun depan. Kita tengok sapa yang kena :

  1. Cik Flora Allan
  2. Cik Munirah
  3. Cik Intan MGM
  4. Encik One Z 
  5. Encik Ihsan 
  6. Ustaz Yeop 
  7. Cik Zahirah 
  8. Cik Ochie 
  9. Cik Yanie 
  10. Cik Yaya 
Ok, Luth harap anda akan jawap assignment anda ini! Happy blogging!

Luth Textile

Many friend call me "Luth Textile" because of my experience working at Textile Department, Kamdar Bkt Mertajam Visit My Blog : http://luthtextile.com

10 comments:

  1. Luth busuk!

    aku nak nyanyi lagu tu bleh?

    nyanyi bersama Kriell Jambu..=p

    ReplyDelete
  2. alamak!!! kena tag lagi..tag yg lama pon xberjawab lagi huhuhu...

    ReplyDelete
  3. hahha..mmg kelakar la hg nie... kih2.. thx sudi jawab...

    ReplyDelete
  4. ade benda yg x tercapai dek akal

    ReplyDelete
  5. heh..heh..heh.. nak hadiah tak hingat punya.. kemain lagi ya..

    ReplyDelete
  6. salam ziarah incik luth yg sibuk..
    aik.. ada nama ochie plak dlm ni.. owhh owwwwwwwwwwwwwwwwwww...

    ReplyDelete
  7. l.u.t.h

    i saw my name at no 10
    huh~ lama gle yaya tak wat assignment
    sjk habis blajo..(rindu nk studi blk sbnarye ni tp rezeki yaya lambat kot)
    weeee!!

    uwek! ;p

    ReplyDelete
  8. huahuahuahua...... syik2 kne tagged. tagged thun lpas x wat agy,

    ReplyDelete