Sunday, March 15, 2009

USHAR WAYANG : DRAGON BALL EVOLUTION 2009

Ramai orang nak tengok citer dragon ball evolution rite? Ok, Luth dah tengok cerita nih. Not bad la.
Apa yang Luth tak suka, ialah pada watak utama cerita ini, iaitu Goku yang amat tak hensem dan tak kena langsung pada gayanya!

Ada ke Goku jepun jadi orang putih! tak kena langsung! Efek dalam movie nih tak la segempak yang di-iklankan. Biasa biasa je. Kalau nak tulis semua, memang tak larat.

Kepada anda yang betul betul gilakan cerita dragon ball tu, pegi la tengok. Jalan cerita dia pun ok la jugak. Nampak macam nak cepat abes je. Terlalu laju. Apa - apa pun, tetap puas dapat tengok cerita neh.

Terima kasihla kepada Villa Hang Tuah kerana belanja tengok cite neh. Next time belanja la lagi eh!

Rating Luth :

tak ada mood nak bloging dan blog walking pada masa ni

16 comments:

  1. aku mmg dah tau lama dh yg hero filem ni (Goku) x hensem...
    kalu nak org hensem, kena panggil aku berlakon

    ReplyDelete
  2. haha.. aku maybe tunggu kuar dvdrip je la.. xda masa skarang nk g panggung.. haihs.. bz.. bz..

    http://www.nikillas.co.cc

    ReplyDelete
  3. dah lama akak mengidam nak tgk muvee nih...

    balik dari sabah nih..
    wajibul qonnah akak pi tgk...

    (^_^)

    ♥Yanie Putrajaya♥
    *********************************

    ReplyDelete
  4. bace balik komik dragonball pn lg lyn dr tgk movie neh..

    ReplyDelete
  5. ramai org dh bg review psl cite ni & kebanyaknnya kata cam hampeh.. so, aku masih lg berpk samada nk tgk kt wayang ke x..

    ReplyDelete
  6. Mcm tak minat je...alang kan citer kartun kt Tv pun tak tgk....

    Tp...why not klu mencuba kan?

    ReplyDelete
  7. dah tayang ke?alaaaa..bile la nk smpai sini pulak. xpun tersedia d internet tunggu masa utk di donlod saje..haha,,nak tgkkk

    ReplyDelete
  8. best ker?? cam x best jerk... citer nie... goku lak org putih... huh..

    ReplyDelete
  9. 3 bintang je? Tak harus tgk wayang. Ni tunggu keluar kat ASTRO je la gamaknye. :)

    ReplyDelete
  10. perh... betul2... ajak la kharil belakon... haha..

    jalan citer mmg best.. tapi bagi aku citer ni xlayak la dipanggil dragon ball... pasal ape?? lu pikir la sendiri.. nantikan komen aku di blog aku nnti... hehe

    ReplyDelete
  11. aku dah agak dah... memangx jadi punya sebab benchmark dia tinggi sebab manga / animenya

    ReplyDelete

Powered by Blogger.

Comments

Recent

Bottom Ad [Post Page]

Contact Form

Name

Email *

Message *

Labels

Full width home advertisement

Keep Traveling

Featured Grid Widget

Travel everywhere!

Author Description

Hey there, We are Blossom Themes! We are trying to provide you the new way to look and use the blogger templates. Our designers are working hard and pushing the boundaries of possibilities to widen the horizon of the regular templates and provide high quality blogger templates to all hardworking bloggers!

Designed by OddThemes | Distributed By Gooyaabi

Advertisement

ABOUT ME

I could look back at my life and get a good story out of it. It's a picture of somebody trying to figure things out.

Post Page Advertisement [Top]

Advertisement

Follow Me On Instagram